Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biste li isprobali?

Novi beauty trend na TikTok-u: Djevojke šminkom rade podočnjake

TikTok/sarathefreeelf
29.01.2021.
u 07:00

- Znači ono što me je godinama činilo nesigurnom sada je trend - napisala je jedna korisnica.

I dok većina žena svoje 'vrećice' ispod očiju nastoji prikriti, mlade pripadnice generacije Z čini se od njih čak i nesvjesno mogu, stvoriti novi trend. 

To je pokazala TikTok korisnica Sara Carstens (@sarathefreeelf) koja u svom videu ispod očiju nanosi crveno-smeđi ruž, a onda ga razmaže dok ispod svakog oka ne dobije prirodnu sjenu.

Iako bi pomislili da je rezultat potpuno suprotan, sarathefreeelf je s ovim make up trikom dobila nježni izgled, no komentari na ovaj 'novi trend' bili su podijeljeni.

@sarathefreeelf

 

♬ Greek Tragedy (Oliver Nelson TikTok Remix) - The Wombats

- Znači ono što me je godinama činilo nesigurnom sada je trend - napisala je jedna korisnica, ne skrivajući žaljenje zbog svih godina kad je proklinjala svoje vrećice ispod očiju i trudila se kamuflirati ih.

Zbog tog je, i zbog sličnih kritika i komentara, Sara snimila još jedan video kojem je objasnila kako se 'nikako nije htjela izrugivati predmetu nečije nesigurnosti', pogotovo jer je i sama nezadovoljna svojim podočnjacima.

- Nisam namjeravala ni stvoriti neki novi trend - rekla je, samo sam se 'igrala' s ružem i 'podcrtala' podočnjake, prenosi Metro.

Jedna je djevojka komentirala i da žene godine provedu prikrivajući teksturu i boju kože, umjesto da prigrle ono prirodno.

3 prirodna rješenja protiv nesanice i stresa

1/4

A unatoč podijeljenim reakcijama pogledalo ga je više od sedam milijuna ljudi, a mnoge su TikTok influencerice zbog njega pratiteljicama poručile da 'prihvate svoj izgled', ma što o njemu sad misle - jer će već sutra možda biti novi 'hit'.

Dinina objava na Facebooku ujedinila je Hrvatsku nakon razornog potresa: "Ovo mi je vratilo vjeru u ljude, svi će vam pomoći."

Dinina objava na Facebooku ujedinila je Hrvatsku nakon razornog potresa: "Ovo mi je vratilo vjeru u ljude, svi će vam pomoći."

Dinina objava na Facebooku ujedinila je Hrvatsku nakon razornog potresa: "Ovo mi je vratilo vjeru u ljude, svi će vam pomoći."

Objavljuje Večernji list u Petak, 22. siječnja 2021.

 

Komentara 2

DU
Deleted user
15:01 29.01.2021.

sljedeće -simulirana šljaga na oku i/ili simulirana šamarčina na obrazu

RI
ribar110
07:09 29.01.2021.

Koja boleština. Generation alien.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije