Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE TO OČEKIVALA

'Moj otac je cijeloj obitelji poklonio DNK test koji je otkrio jednu mračnu tajnu'

Cat McDonald
TikTok
19.01.2021.
u 17:55

Cat McDonald mislila je da je Irkinja, no test je otkrio da je Norvežanka nakon čega je uslijedio novi šok

Kućni DNK testovi znaju ljude dovesti u poprilično neugodne situacije. Uvjerila se u to jedna TikTokerica koja je svoju priču iznjela na toj društvenoj mreži.

Cat McDonald otkrila je kako je njezin otac prije nekoliko godina cijeloj obitelji za Božić odlučio pokloniti DNK testiranje predaka. Cat je napravila test i iznenadila se kada je otkrila da zapravo uopće nije Irkinja, kako je mislila, nego da je 75 posto Norvežanka, a ostatak Nijemica i Britanka.

– Cijeli život sam se smatrala Irkinjom jer mi je prezime McDonald, a kosa mi je narančasta – rekla je ona, no pravi šok tek je uslijedio.

@fretlessfeline

##stitch with @meezersqueezer This is the first time I have said this on the internet and my soul just sighed. ##fyp ##Ancestry ##ancestrydna

♬ original sound - Cat McDonald

 

Otkrila je kako joj njezin otac zapravo nije biološki otac pa je u panici nazvala svoje tete i majku koja jedina nije bila iznenađena.

Otkriveno je kako joj je biološki otac jedan stari obiteljski prijatelj, inače direktor jedne velike kompanije koji već ima tri kćeri. Vozila je preko pola države kako bi ga upoznala, no kada je čuo tko mu je došao u ured, odbio ju je primiti.

– Pokušala sam mu dati pismo, a sve što sam mu htjela reći je 'hvala' zato što sam sretna što sam uopće živa – rekla je.  

Njezin video na TikToku pregledan je više od 3,6 milijuna puta, a izazvao je niz reakcija.

– Tvoj otac je sigurno znao nešto jer ne daješ cijeloj obitelji DNK test ako ne sumnjaš na nešto – jedan je od komentara.

Komentara 12

NA
navijeke
21:11 19.01.2021.

Dobro je i prošla. Kakvi su tulumi bili, sretna je kaj ne laje.

ED
edvardl
19:47 19.01.2021.

Bolje i to nego da si pas ili krava!

ZA
zagi101
20:08 19.01.2021.

ima toga više samo se ne daje u javnost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije