Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lifestyle Magazin

Nove rubrike i još više sadržaja u Mojem zdravlju

Moje zdravlje naslovnica
vl
23.10.2013.
u 14:43

Na dan izlaska, uz Večernji list, Moje zdravlje stoji samo tri kune, a ako ga kupujete ostale dane u mjesecu, cijena mu je 9,90 kuna

Napokon! Cijeli tim magazina Moje zdravlje s oduševljenjem je dočekao vijest, a za to smo se i sami borili, da nas od ovog broja možete kupovati cijeli mjesec na omiljenim kioscima, u kvartovskim trgovinama i na svim onim mjestima gdje kupujete svoje novine. Na dan izlaska, uz Večernji list, Moje zdravlje stoji samo tri kune, a ako ga kupujete ostale dane u mjesecu, cijena mu je 9,90 kuna. Sada smo vam dostupniji, a Moje zdravlje malo smo i osvježili. Modernizirali smo izgled magazina, uveli nove i zanimljive rubrike, proširili sadržaj prehrane i ljepote jer to je ono što vas najviše zanima.

Obogatili smo stranice dodatnim sadržajem, savjetima i stavovima novih stručnjaka. Primjerice, u rubrici “istina ili mit” možete doznati je li pivo doista korisno za bubrege i što se događa ako progutate žvakaću gumu. Od ovog broja kroz lifestyle intervjue približit ćemo vam i privatne živote naših popularnih liječnika, dok će slavne žene u novoj stalnoj rubrici otkrivati koja je tajna njihove ljepote. Vjerujem da ćemo vam i dalje biti od koristi, da ćete poslušati naše savjete te da vas nećemo prestati iznenađivati sjajnim temama, rubrikama, zanimljivim tekstovima i originalnim intervjuima. Nadam se da ćemo i dalje opravdavati vjernost vas, naših stalnih čitatelja, a onima novima, koji se tek upoznaju s Mojim zdravljem, želimo srdačnu dobrodošlicu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije