Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Žene s većim grudima imaju veći IQ

Istraživanje provedeno 2011. godine na Sveučilištu Chicago pokazalo je da su žene s većim grudima inteligentnije.
23. travnja 2018. u 12:21 4 komentara 3135 prikaza
Žene i grudi
Foto: Thinkstock
Pogledajte galeriju 1/3

Žene s velikim grudima imaju barem za 10 bodova viši rezultat IQ-a nakon testiranja. Do toga, kažu znanstvenici s fakulteta u Chicagu, dovode hormoni koji su zaslužni i za rast grudi, a koji imaju veze i s inteligencijom.

grudi sada znate Kakve grudi privlače muškarce? Evo ovakve...

Ovim istraživanjem "srušen" je mit da žene s većim grudima imaju manji IQ, rezultati su zapravo sasvim suprotni. No ono što može "mučiti"  žene s većim oblinama je neki oblik probavnog poremećaja i bolna leđa jer im je teže baviti se sportom.

Istraživanje provedeno 2011. godine na Sveučilištu Chicago pokazalo je da su žene s većim grudima inteligentnije. One s prosjećnom veličinom grudi su također pokazivale bolje rezultate na testiranju od onih s manjim grudima.

Ipak, još uvijek nije jasna ta poveznica, ali znanstvenici vjeruju da ima veze s razinom hormona.

Pokazalo se i kako muškarci koji ne žele djecu, češće biraju žene s malim grudima jer se veće grudi povezuju s plodnošću. 

Pariz iznenađeni? Ovo su najseksi naglasci svijeta, je li hrvatski među njima? antibiotici raste otpornost Umjereno s antibioticima! Stiže upozorenje znanstvenika penis Novi podaci Ohrabrenje za sve muškarce: Evo kolika je prosječna veličina penisa

 

Zagrebparking
NA VRELOM ZAGREBAČKOM ASFALTU
Otkrivamo: Kako izgleda jedan dan s kontrolorom Zagrebparkinga

A1 izdvaja za Vas