Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro je znati

Nisu im omiljene: Ove seks poze muškarci baš i ne vole

Shutterstock
26.11.2022.
u 20:30

Često se misli da nema poze u seksu koju muškarci ne vole, no to baš i nije istina

Iako se često vjeruje da muškarci jednostavno obožavaju seks i da im ništa što se toga tiče ne može smetati, pokazalo se da ipak nije tako. Naime, i muškarci, baš kao i mnoge žene, ne vole pojedine seks poze, a sada su otkrili i o kojima je točno riječ, piše Your Tango.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak:

1/15

Stojeći seks

Iako žene možda misle da je to zaista strastveno, muškarcima to baš i nije ugodan položaj. Ako je partner viši od vas, njemu to vrlo brzo može postati poprilično neugodno. Ovdje se također računa za seks pod tušem, gdje može biti prilično tijesno i sklisko, pa samim time i pomalo neugodno.

Kaubojka

Mnoge žene smatraju da je muškarcima ovo jedna od najdražih poza, to ispostavilo se da to nije istina. To nije samo zato što vole aktivno sudjelovati, već prije svega zato što ih brzi pokreti tjeraju da strahuju za svoje penis. Nažalost, tako raspoloženje vrlo brzo nestane.

Žlica poza

Čak je i poza žlice za koju ste možda mislili da je muškarcima draga poza, zapravo i nije toliko. Razlog tome nije samo ograničena sloboda kretanja, već i nedostatak kontakta očima. Oni vole vidjeti želju u očima bolje polovice, tako da ovaj položaj za njih baš i nije sjajan.

Sve komplicirane poze

Kad je seks u pitanju, muškarci su jasni. Ono što im se nikako ne da raditi su neki komplicirani i teški Kamasutra položaji za koje prvo moraju pročitati upute kako bi razumjeli sve što treba napraviti, Preferiraju poze koje ne zahtijevaju puno objašnjavanja i razmišljanja.

Terapeutkinja otkriva što treba izbjegavati za dobar odnos sa svekrvom: 'Nemojte se nikada žaliti na muža!' 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Le-Freak
Le-Freak
23:29 26.11.2022.

Ovaj članak je netko napisao tko po pravilu uopće ne zna nekoga muškarca. U stvari baš sve bezveze odnosno pogrešno.

MO
montello
16:45 27.11.2022.

Najbolja misionarska najlaksa😉

MA
mamuti
00:06 27.11.2022.

Najbolje je kad gubis najmanje 2:1

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije