Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kreni zdravo

Nesanica u trudnoći – uzroci i liječenje

trudnoća, trudnica
Foto: Thinkstock
1/3
13.11.2017.
u 10:15

Postoji nekoliko jednostavnih trikova kojima si možete pomoći da brže i jednostavnije utonete u san

Osam od deset žena imaju problema s nesanicom u trudnoći. Taj podatak ne treba čuditi s obzirom na to da se trudnicama teže namjestiti u idealan položaj za spavanje, često moraju ići na toalet, imaju problema s grčevima u nogama te sama uzbuđenost pomiješana s anksioznošću koje ne doprinose lakom snu. 

Uzroci nesanice u trudnoći mogu biti različiti, poput učestale potrebe za mokrenjem, mučnine, bol u leđima, napetost u grudima, grčevi u nogama, neugoda u donjem dijelu abdomena, glavobolja....

Kako spriječiti nesanicu?

Postoji nekoliko jednostavnih trikova kojima si možete pomoći da brže i jednostavnije utonete u san, a koji su doznajte na portalu Kreni zdravo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije