Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Nemilosrdna mladenka: Mislite da ste zaslužili doći na moje vjenčanje? Napišite mi molbu za pozivnicu!

Svemu je uzrok koronakriza zbog koje je limitiran broj uzvanika, pa mladenka želi da se ljudi očituju motivacijskim pismom
04. kolovoza 2020. u 13:30 1 komentara 6772 prikaza
Foto: shutterstock

Nakon što je zbog koronavirusa drastično smanjen broj uzvanika na svadbi, jedna se mladenka dosjetila posebne metode "eliminacije", prenosi Daily Mail.

Sve je razotkrila njezina sestra na Redditu, rekavši kako njezina sestra želi da svatko, uključujući njihove roditelje, odgovori na dva pitanja o tome što će im značiti da prisustvuju proslavi kako bi odabrali koga da pozovu te da to sroči u esej od 250 riječi.

– Da, znam da ovo zvuči suludo, ali živim u tome – napisala je u svojoj objavi. Njezina je sestra bila prisiljena smanjiti popis gostiju zbog novih ograničenja kapaciteta, ali umjesto da sama odluči koga stvarno tamo želi, potencijalne je goste tražila da mole za njezin poziv. – Ponovno šalje pozivnice da gosti ponovno potvrde tko će doći. Ali kako bismo shvatili koga pozvati, a koga ne, sve potvrđene goste traži da na dva pitanja pošalju dva eseja od 250 riječi. Postavila je ova dva pitanja: "Zašto još uvijek želite ovaj dan slaviti s nama?" i ''Što za vas konkretno znači prisustvovanje našem vjenčanju?'' – objasnila je.

Ideja iza eseja jest olakšati bračnom paru odluku tko će s popisa gostiju biti ''oduševljeniji'' željom da prisustvuje njihovu posebnom danu, a oni koji uopće ne pošalju esej odmah će biti diskvalificirani. Ona se osjećala povrijeđeno pitanjima pa je rekla da ne želi pisati eseje, ali onda je njezina sestra neće pozvati na vjenčanje, a ona će imati velike probleme s roditeljima. Njihovi roditelji već su ispunili svoje eseje i smatraju da je lijepo od njezine sestre da svima daje priliku da sudjeluju u vjenčanju. Stoga je pitala korisnike Reddita tko je u pravu, a mnogi su reagirali na njezinu priču.

– Definitivno bih poslao dva eseja. U prvom bih napisao: "Mama i tata rekli su da moram doći ili ću biti u velikom problemu" iznova i iznova dok ne dobijem 250 riječi. U drugome: "Ja sam tvoja sestra!" – komentirala je jedna osoba.

– Napiši: "Ja sam tvoja sestra i ja ću biti jedina koja će prisustvovati jer tjerate ljude da pišu eseje o dolasku", rekao je drugi, dok je treći dodao: – Ili reci svojim roditeljima, ako toliko žele da prisustvuješ, neka oni napišu eseje. 

Drugi su jednostavno užasnuti mladenkinim ponašanjem.

– Ne bih se iznenadio da nitko osim mladenkinih roditelja ne dođe. Tko je toliko očajan da moli za dolazak na vjenčanje o svojem trošku tijekom pandemije? – upitao se jedan komentator.

Pogledajte kako lako izračunati koji SPF faktor vam odgovara:

Bicikliranje NEZABORAVNA AVANTURA Biciklirajte Zagrebom i okolicom: Koje su rute idealne za obitelj, ali i najhrabrije ovisnike o adrenalinu? Što mislite? Žestoko osudili fotografiju s vjenčanja i poručili mladenki: 'Ponižavaš se!' Ukrala pozornost mladenki Haljina pokrenula veliku raspravu: Je li primjerena za vjenčanje?
Zagreb: Miistar Božinović svjedočio na suđenju Tomislavu Sauchi i Sandri Zeljko
AFERA DNEVNICE
Pretragom stana Sandre Zeljko našli dokumente, ali i između 50 i 100 pari cipela
Park prirode Papuk
SUDJELUJTE U AKCIJI
Prijavite se za akciju „Tjedan odmora vrijedan“ i promovirajte svoje promotivne ponude