Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vodič za djevojke

Nema ružnih žena, sve mogu biti glamurozne dive

marilyn monroe
06.06.2010.
u 18:00

Kako se odjenuti, našminkati i zavesti mušakrca, samo su neka pitanja na koja odgovore nudi Caroline Cox.

– Glamur je ono što muškarca navodi da zatraži vaš broj telefona, a ženu da zatraži ime vaše krojačice – riječi su newyorške modistice Lilly Daché, objavljene među prvim stranicama knjige Caroline Cox "Budi obožavana".

Ovaj djevojački vodič kroz hollywoodski glamur ne vodi samo kroz stil, već i kroz najveće tajne najzavodljivijih žena svijeta poput Sophie Loren, Audrey Hepburn, Marilyn Monroe i mnoge druge. Caroline Cox smatra kako ne morate biti rođeni lijepi. Mnoge zvijezde nisu rođene lijepe, već su za njihovu ljepotu zaslužni brojni timovi stručnjaka.

Upozorava na trendove koji se javljaju dok u drugi plan pada sve ono vrijedno pažnje poput starinskog umijeća zavođenja i pravih vrijednosti. Otkrijte kako su građene zvijezde i kojem tipu vi odgovarate. Kako se odjenuti i što svakako morate imati u ormaru. Kako nanijeti crveni ruž i postići i unutarnji glamur. No, pri tome ne zaboravite: ružne žene ne postoje. Postoje samo one koje nisu ostvarile svoj pun potencijal!

Ključne riječi

Komentara 5

IS
isabella
00:49 07.06.2010.

Posto se bavim tom problematikom,znam zasigurno da ne mora svaka zena imati tim strucnjaka (dovoljan je i samo jedan,na primjer friser)..Ukoliko je zena vjestija i prati modna i druga zbivanja,puno toga moze i sama napraviti (sminka,odjeca).Medjutim,najvaznije od svega je naravno da je sretna i da se \"dobro osjeca u svojoj kozi\" jer je poznato nama svima da \"ljepota dolazi samo iznutra\".Gospodja \"mellifera196666\" se sigurno salila kad nam je ovaj komentar napisala:))) Da nije tako dobro znala kako\" zapaliti muza\" odakle bi sada imala dicu kako sama kaze..Dicu ne donosi roda..Draga moja Dalmatinko,okrenite malo \"plocu\".(zato Vam nisu potrebni strucnjaci).pa ce se i Vas muz obradovati da bude jednom \"ispod\" ...)))

HO
hotfishlake
07:27 07.06.2010.

knjiga je naravno napisana da se zaradi lova a ne da se pomogne, skoro sve self-help knjige su takve; koliko ih samo ima da se postane milijunas i slicno a jedini koji postane milijunas je pisac knjige... ima ruznih zena isto kao sto ima i ruznih muskaraca pa cak i ruzne djece...no iako neistinito, galantno je reci da je svaka zena lijepa na svoj nacin... kad bi sve bile lijepe ne bi niti jedna bila lijepa. razlike ce uvijek biti. ja se nekad cak i osupnem, ne sto je neka zena jako ruzna, npr. debela, gruba i zapustena, nego sto ona ipak ima muskog koji zeli s njom djeliti postelju i to svakodnevno...e to mi je jos najvece cudo prirode!

KA
Kamarat
11:48 07.06.2010.

Nema ružnih žena , ima malo votke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije