Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razočarana majka

'Ne želim upoznati novog dečka moje kćeri i time razočarati bivšeg zeta. Bili su idealan par'

Shutterstock
24.07.2019.
u 23:16

Jedna mama je tužna zbog propalog braka svoje kćeri. Ne može se pomiriti da više neće vidjeti svojeg zeta i da njezina kćer ima novom muškarca.

Njezina kćer nedavno se rastala od muža nakon što su u braku bili 14 godina. Upoznala je nekog novog, a i njezin bivši muž ima novu djevojku. Za savjet je upitala terapeutkinju portala The Sun Deidre.

"Jako sam razočarana i tužna. Oni su moja obitelj i sve smo radili zajedno. Moja kćer ima 38, baš kao i njezin novi muškarac. Moj bivši zet imao je 44 godine."

Majka ne želi upoznati novog dečka svoje kćeri jer još uvijek nije preboljela odlazak svojeg bivšeg zeta. "Mislim da je taj novi muškarac zaslužan za razvod. Ne želim biti nevjerna svojem zetu. Bili su savršen par s prekrasnom kućom, odličnim uspomenama, prijateljima i dobrim poslovima."

Cijela situacija je bitno utjecala na odnos između nje i kćeri.

Deidre joj je savjetovala: "Ovo je za vas veliki gubitak sada, ali i u budućnosti. Trebat će mnogo vremena da sve ponovno bude u redu, ali trebate se potruditi i ne osuđivati svoju kćer. Morate poraditi na vašoj vezi. U suprotnom ćete požaliti. Ne znate što se dogodilo s njima, a vaša je kćer sigurno imala svoje razloge za prekid."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije