Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stalno su pijani i tulumare

Žena se požalila: 'Zbog buke naših groznih susjeda moramo odseliti iz svog doma iz snova'

Žena
Getty Images
02.06.2022.
u 15:30

Nemam ništa protiv zabave ali ne želim stalno slušati kako netko pijan psuje i dere se, rekla je.

Jedna je žena nedavno na Mumsnetu podijelila svoje iskustvo sa 'susjedima iz pakla' zbog kojih će, kaže, na kraju morati odseliti iz kuće koju voli. Anonimna je Britanka napisala da ona i suprug nemaju djece i žive u stanu unutar jedne manje kuće u nizu istih.

Stjuardesa otkrila stroga pravila i što rade prije ulaska putnika u avion

Žena
1/32

- Stan je malen ali puno smo napravili u njemu i savršen je za nas dvoje osim što nedostaje malo prostora za pohranu stvari ali improviziramo - napisala je, no jedna je stvar, kaže, sprječava da potpuno uživa u svom domu.

- Zidovi su vrlo tanki, a imamo užasne susjede koji se svaku noć zabavljaju s društvom, a tijekom sunčanih dana pozovu prijatelje pa svi sjede i piju na svom koji gleda na naše dvorište."

Tako ih, kaže, stalno čuje jer su uvijek pripiti i jako glasni.

- Nemam ništa protiv zabave ali ne želim stalno slušati kako netko pijan psuje i dere se - rekla je.

Nakon što je razgovarala sa upraviteljem zgrade koji joj je rekao da ništa ne može učiniti, s policijom i s vijećem stanara, shvatila je da joj je ostala još samo jedna opcija; da odseli.

Zato su ona i suprug stavili kuću na prodaju, no nisu sigurni žele li zapravo napustiti svoj "savršeni" dom, iako joj se sviđa i nova kuća koju su našli i nešto je veća od ove, te ima terasu i lijepi vrt.

- Idući tjedan nam dolaze potencijalni kupci u razgledavanje i naš agent kaže da će se kuća brzo prodati, ali ja se bojim da smo se prenaglili - rekla je.

Dio nje, kaže, misli da bi trebala samo staviti čepiće u uši i ignorirati glasne susjede, a drugi dio da je najbolje otići.

- I ja sam u sličnoj situaciji; isto selimo zbog groznih susjeda. Život je naprosto prekratak da ikog trpim! - napisala joj je jedna korisnica, a većina se složila da, ako u nekoliko godina nije pronašla rješenje, treba otići, prenosi Express.

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije