Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opušta vas

Ne možete spavati? Isprobajte ovaj jednostavan trik stručnjaka s kojim ćete zaspati u minuti

Shuttershock
17.02.2021.
u 09:30

Može pomoći osobama koji pate od insomnije, odnosno nedostatka sna, da lakše zaspu i dulje spavaju.

Josh Hanson na TikTok-u otkrio jednostavne načine za pomoć ublažavanja bolova u tijelu, ali i odličan trik s kojim ćete zaspati u samo jednoj minuti, kako piše Daily Mail.

Liječnik akupunkture otkrio je da trljanje iza uha može stimulirati živčani sustav što može pomoći osobama koji pate od insomnije, odnosno nedostatka sna, da lakše zaspu i dulje spavaju. 

@doctorhanson

Can’t sleep? Try this! #insomnia #sleep #over40 #sleephack

♬ original sound - Josh Hanson

Josh objašnjava da postoji područje zvano "anmian", koje bi trebalo trljati između 100 i 200 puta kako bi pomoglo opuštanju živčanog sustava. - Ono što želite učiniti je doći do uha, gurnuti prst iza. Pronaći ćete mali usjek upravo ovdje. Bit će nježno i bolno. Trljajte kružnim pokretima 100-200 puta, a to će vam pomoći opustiti živčani sustav, smiriti stvari i olakšati san - objasnio je u videu.

Video je pregledan više od 10 milijuna puta, a objavu je lajkalo gotovo 900 000 ljudi u potrazi za dobrim snom.

Ovo je 18 najboljih poza za spavanje: Je li vaša omiljena među njima?

1/5
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
17:56 17.02.2021.

ja slusam laganu glazbu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije