Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'svi su isti'

Ne možete ih razumjeti? Sve što ste oduvijek željeli znati o muškarcima! Na jednom mjestu

Muškarci piju pivo
Foto: Thinkstock
26.02.2014.
u 08:00

I dok se žene vole šminkati i uređivati i posvetiti tome dosta svog vremena, tako i muškarci vole odvojiti dio svog vremena za video igrice ili košarku s prijateljima.

Kakvi su muškarci kad su veze u pitanju? Zašto su tako posesivni i ponekad se pitate zašto su tako "djetinjasti"? Na ta, ali i ostala pitanja koja se svakodnevno pitaju žene diljem svijeta, odgovore su potražili na portalu TOI.

Muškarci često postaju posesivni nakon dužeg vremena u vezi jer je doživljavaju vrlo ozbiljno, a nakon što ih žena ostavi, neće to tek tako lako pustiti. No, svaki muškarac "mora" doživjeti odbijanje, osjetiti ljubav i bol jer u suprotnom nikada "neće odrasti", navodi se.

Kada se pojave neke "neugodne" okolnosti, muškarci više krive sebe nego što to čine žene.

Foto: pixabay

Imaju jaku želju za promjenama i pravi su "tigrovi" u svom muškom društvu, ali istovremeno i potpuno "pripitomljeni " kada su žene u pitanju. Muškarci će se često pokušati prikazati da su mirni i da ih "ne dira" određena situacija, ali tada provjerite znoji li se. Vidjet ćete da i nije tako miran kakvim se pokušava prikazati. Kada vam kaže: "Pusti me na miru", on zapravo poručuje: "Molim te dođi i poslušaj što imam za reći."

Ako nasuprot vas stoji muškarac koji vam ima za reći nešto ozbiljno, slušajte ga. Nemojte to ignorirati. Ako dugo šuti i zatvoren je u sebe, obratite mu se. Iako ne pokazuje, on ne želi biti tako u tišini, ima mnogo toga na umu što ga frustrira.

Muškarac će instinktivno pomisliti da vam se sviđa, ali neće biti siguran dok mu to ne kažete. Zato, slobodno napravite taj "prvi korak". I ne zaboravite, nisu žene jedine koje vole odvojiti vrijeme za sebe. I dok se žene vole šminkati i uređivati i posvetiti tome dosta svog vremena, tako i muškarci vole odvojiti dio svog vremena za video igrice, nogometnu utakmicu ili košarku s prijateljima.

Foto: pixabay

Ako znate kuhati, muškarac će vas "voljeti još više", a iako to nikada ne biste pomislili, oni vole žene koje su jako bliske sa svojom majkom. I da, njegov prijatelj zaista zna baš sve o njemu.

>>Provjerite na vrijeme: Govor tijela otkriva kakav je u krevetu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije