Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepoznajete li se?

Ne mogu se 'isključiti': Ovim horoskopskim znakovima samo je posao na pameti

Pixabay
08.01.2023.
u 07:00

Uvijek su u potrazi za novom poslovnom prilikom ili idejom, a s drugima vole pričati o poslu

Uzbuđuju li vas poslovni razgovori? Jeste li uvijek u potrazi za novom poslovnom idejom? Ako vam je odgovor na ova pitanja da, podrazumijeva se da ste poslovno orijentirani. Prema Pinkvilli, postoje horoskopski znakovi kojima je samo posao na pameti i vole o njemu pričati. 

Vodenjak
Vodenjak je dobar poslovni čovjek. Imaju oštar mozak, dobro iskustvo i uvijek su skloni poslovnim idejama. Njihova ljubav prema poslu je takva da ni na spoju ne mogu odoljeti da ne razgovaraju o svojim budućim poslovnim planovima i putu kojim će ići.

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu`:

1/9

Rak
Rak je također prilično poslovno nastrojen.  Privlače ih ljudi koji ih motiviraju na rad. Njihova stalna borba da budu najbolji često ih dovodi do nezadovoljstva. Ponekad mogu biti neodlučni, ali će svakako potražiti savjet od svojih pouzdanih prijatelja.

Lav
Lavovi su kreativni i ponekad svoju kreativnost mogu iskoristiti u poslu. Oni su inteligentni i mogu osjetiti što će im odgovarati, a što ne. Imaju oštro oko za nove poslovne pothvate i vole rizik.  Njihova sposobnost preuzimanja rizika mogla bi im donijeti uspjeh.

Vole luksuzan život: Ovi horoskopski znakovi su najveći materijalisti!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije