Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seks talk

Nazvati ili ne nakon zajedno provedene noći?

žena, mobitel, laptop, odmor
Profimedia
29.06.2012.
u 15:41

Ljubavna savjetnica za Galtime raspravlja o vječnom pitanju s kojim se susreću milijuni ljubavnika: nazvati ili ne?

Često se osoba može prepoznati po nekoliko poteza koje svatko od nas čini na počecima veze, a one mogu znatno utjecati na sudbinu i razvitak vaše veze. Jedno od najčešćih pitanja koja često iskrsnu je i tko će prvi nazvati ako ste noć proveli zajedno.

Ako ste muškarac. Morate biti svjesni toga da, ako vas je "dohvatila", ona nužno ne želi već sutra zaručnički prsten. Najvjerojatnije je zainteresirana za nastavak i održavanje veze za koju je osjetila da bi mogla uspjeti. Partnerica također može biti ranjiva jer ste bili intimni. Razgovor s vama i daljnji planovi mogu biti nešto što će je hrabriti i umiriti. U tom kontekstu trebali biste razmišljati nazove li ona vas. Ne biste je trebali odmah doživjeti kao priljepak. Ne odustajte od nekoga u toj točki odnosa, jer možda ste na dobrom putu. Ako je sami nazovete, možete neobvezno čavrljati, ali ostavljajući joj na znanje da ste zainteresirani za nju. A time ćete ublažiti i nelagodu koju ona osjeća.

Ako ste žena. Imate li snažnu potrebu intimnost održavati i preko telefona tako što ćete ga nazvati već isto jutro, on će to vjerojatno osjetiti. Prepuštajući mu inicijativu, pak, eliminirate mogućnost da se on osjeti stjeran u kut kao da ga tjerate da se osjeća da ga pritišćete i nabijate mu tempo za koji on nije spreman. S druge strane, ako ste bili povezani i prije toga, onda je jedan SMS ili e-mail sasvim u redu...

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Bjeda
Bjeda
16:13 29.06.2012.

Ako je bilo ok,neko će već nazvati...

XL
xlns
16:44 29.06.2012.

kakvo je ovo forsiranje američkih, retardacijskih ne-dilema? biti ili ne biti š*pak, pitanje je sad ...

ST
striko
09:27 30.06.2012.

živimo u bordelu, na oko. a opet, iako nevidljivo, postoji neki broj ljudi kojima ovakve upute uopće ne trebaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije