Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži savjet

'Napokon sam imala seks s dečkom koji mi se sviđa već 10 godina, ali je on rekao da je to bila pogreška'

shutterstock
16.08.2021.
u 20:33

Mislila je da će napokon imati muškarca svojih snova, ali njegova reakcija jutro nakon seksa ju je potpuno povrijedila

- Imala sam seks na jednu noć s muškarcem u kojeg sam potajno zaljubljena već deset godina. No, on je oženjen i nikada ne može biti moj. On je brat muža moje sestre, a kada smo se prvi put upoznali prije deset godine, svi su mislili da ćemo biti zajedno - napisala je jedna djevojka za The Sun.

Mislila je da mu se sviđa pa je bila potresena kada je jednog dana saznala da ima novu djevojku. Od tada se sve promijenilo i nisu se viđali toliko. No, ostali su prijatelji i ona se dalje nadala da će jednog dana shvatiti da su odlični zajedno.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

- Sada oboje imamo 34 godine, a on je oženjen istom ženom. Zajedno imaju dvoje preslatke djece u dobi od četiri i devet godina, a ja sam im kuma. Još sam slobodna. Imao sam nekoliko veza, ali ništa nije uspjelo jer sam uvijek čekala njega. No, prošlog mjeseca me nazvao i rekao da se on i supruga danima svađaju i da mora pobjeći od nje - nastavila je.

Došao je kod nje kako bi se maknuo od doma i počeo joj pričati o njihovim problemima. Ona je tu vidjela priliku te ga poljubila. Ubrzo su stvari eskalirale i završili su u njezinom krevetu. No sljedećeg jutra je izgledao jadno i rekao da je to bila pogreška

- Rekao mi je da je pogriješio i da se to ne može ponoviti. Sada ga želim više nego ikad, ali znam da nikada ne bi ostavio svoju obitelj zbog mene, pa kako da ga prebolim? Nije tako jednostavno kao blokirati njegov broj. Na kraju krajeva, on mi je još uvijek šogor, a ja sam i dalje kuma njegovoj djeci. -

- Bit će teško zbog vaših isprepletenih života, ali ograničite kontakt s njim što je više moguće. Sada imate svoj odgovor. On nikada neće napustiti svoju obitelj pa morate nastaviti i početi stvarati vlastiti život. Usredotočite se na nova prijateljstva i prilike. Zaboravite na mogućnost da za vas dvoje postoji budućnost i moći ćete sretno krenuti dalje - odgovorila joj je stručnjakinja Deidre.

Mladić golfom zapeo na stepenicama u Splitu:

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar BigBadWolf
BigBadWolf
01:06 17.08.2021.

Pogreška nije tvoja nego njegova. Ako se namjeravao rastati sa ženom onda je ok, ali ako nije onda ti je trebao reći u kojoj je situaciji, namjere, i šta želi. Očito je da je bio sebičan, i nije ga bilo briga ni za suprugu ni za tebe.

BR
Breoxs
21:42 16.08.2021.

Barem je bio iskren prema tebi rekao da je pogriješio. Na tebi je da to razumno prihvatiš. Sve ostalo vodi u probleme, i u još već greške.

MO
montello
13:17 17.08.2021.

Eto shvati nije on za tebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije