Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blagdani na plaži

Naomi Campbell i njezin mladić uživali na morskom zraku

naomi
Pixsell
06.01.2010.
u 15:30

Razdragani i odmorni nisu obraćali pozornost na fotoreportere koji su opčinjeni slikali Naomino savršeno tijelo, koje u 39. godini izgleda kao na početku njezine karijere.

Pošto je otišla u mirovinu, crna pantera Naomi Campbell modne piste odlučila je zamijeniti vrućim pijeskom. Ideja da se usred zime prošeću tajlandskim plažama svidjela se i njezinu mladiću, ruskom poduzetniku Vladislavu Doronjinu, pa su ljubavnici skinuli odjeću, izuli japanke i “počeli škripati”.

Razdragani i odmorni nisu obraćali pozornost na fotoreportere koji su opčinjeni slikali Naomino savršeno tijelo, koje u 39. godini izgleda kao na početku njezine karijere. Zbog savršenih tjelesnih atributa zvijezda je nedavno dobila ponudu za vođenje reality showa.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:02 06.01.2010.

Nije baš mladić, popriličan je starić...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije