Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljica sitničavosti

Nakon prekida s dečkom prešla 9500 km kako bi skinula njihov ljubavni lokot s jednog mosta

Kassie Yeung/TikTok
20.05.2021.
u 11:29

Kassie je uglavnom naišla na odobravanje pratitelja za svoj potez.

Kassie Yeung, mlada TikTokerica, prozvala je samu sebe 'kraljicom sitničavosti' nakon što je odlučila putovati skoro 10 000 kilometara, točnije od Los Angelesa do Seoula, kako bi skinula ljubavni lokot koji je s bivšim dečkom, u znak ljubavi, ostavila na jednom tornju.

Cijelo putovanje zabilježila je kamerom, a potom snimku objavila na TikToku - i postala hit nakon što ju je pogledalo više od 5 milijuna korisnika.

Pogledajte video:

@kassieyeung

Snip snip😈 #seoul #seoultravel #seoul_korea #seoultower #lovelock #breakup #petty #korea #breakuptiktok #pettytiktok #heartbreak

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Ona i njezin bivši dečko, s kojim očito ne želi imati više nikakvog posla, 2019. godine bili su na putovanju u Južnoj Koreji gdje su na vrhu tornja ostavili lokot, a ona je nakon prekida otišla na isto mjesto, s kliještima, i skinula ga. "Sitničava sam, ali briga me što će tko reći", napisala je.

Kassie je uglavnom naišla na odobravanje pratitelja koji su joj rekli da ih je podsjetila na lokot koji su oni ostavili negdje s bivšim partnerom ili partnericom, te da ga isto trebaju otići skinuti.

Znanstvenici tvrde: Ovo je najlakši način da prebolite prekid veze

1/5
Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
14:05 20.05.2021.

pravi inat....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije