Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Po njegovu ukusu

Najkomadi za muška četiri zida

men (1)
Foto: Arhiva VL
1/11
03.10.2012.
u 11:29

Na muškom popisu želja za topli dom praktičan je dizajn, istodobno elegantan i funkcionalan, a nije na odmet ni otkačena doza humora, poput robota za knjige ili čovječuljka koji drži sliku

Ferrari među tuš-kabinama – tako nazivaju Jacuzzi Morphosis Omega čiji dizajn potpisuje Pininfarina, legenda automobilske industrije. Tuš-kabina sa sjedalom od najfinije tikovine, hidromasažom i parnom kupelji mračni je predmet želja mnogih zaljubljenika u dizajn.

Mnoga muška srca brže su zakucala i nakon što su vidjela nogometni stolić za kavu Teckell Intervallo. Vrhunski “komad” za igranje stolnog nogometa (i istodobno posluživanje napitaka) mami uzdahe zbog nogu podesivih po visini i luksuzne kombinacije materijala: orahovine i kristalnog stakla.

Muško srce “kuca” i kao crveni pretinac u crnoj polici za knjige Robox koju je Fabio Novembre dizajnirao kao robota koji je visok točno kao i on sam, 184 centimetra.

Na muškom popisu želja za topli dom visoko kotiraju i Poradine rotirajuće multimedijske konzole koje je osmislio Tarcisio Colzani te stolići sa spremištem za boce poput Coloniala koji nudi Kare. A Selabova vreća za boksanje Boxitalia od fine kože podjednako je dobra za “ispuhavanje” stresa nakon napornog dana te kao dekoracija u interijeru.

Onima koji žele da im ključevi, olovke, ručni sat, kovanice i druge sitnice uvijek budu “na oku” i pri ruci, svidjet će se stolna lampa Piani, djelo poznate dizajnerske braće Ronana i Erwana Bouroulleca. Plosnato postolje ove minimalističke lampe izrađeno je kao poslužavnik-spremište za pregledno odlaganje stvari.

Ljubiteljima duhovitih kreacija izmamit će osmijeh dvostrani okvir za fotografije Hercules koji naizgled podiže čovječuljak, zidni sat Question Time u obliku upitnika, vješalice Dropit u obliku kišnih kapi...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije