Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Struk ili kuk?

Način na koji muškarci nose hlače, govori nam koliko im je godina

ljudi
Arhiv VL
31.01.2010.
u 15:03

Dječaci mlađi od 12 godina nose hlače na struku, kao što je i prirodno i poželjno, a tome je tako jer im još uvijek u toj dobi roditelji kupuju odjeću

Vjerovali ili ne, način na koji muškarci nose hlače može nam reći i koliko godina imaju, tako bar tvrdi najnovije britansko istraživanje.

Dječaci mlađi od 12 godina nose hlače na struku, kao što je i prirodno, a to je tako jer im još uvijek roditelji kupuju odjeću.

Kako se približavaju tinejdžerskim godinama, tako i struk “tone” odnosno počinju nositi hlače na vrhovima kukova kao znak mladenačke pobune.

Kako muškarci odrastaju tako se i hlače polako s kukova pomiču prema struku za nekoliko centimetara, smatraju istraživači. Oko 27. godine nose hlače onako kako bi i trebali - na struku.

No, s 39 godina hlače se sve više povlače gore, a u 45. godini nose ih i iznad struka. Kako muškarci stare tako se i smanjuje obujam struka, pa hlače opet povlače prema dolje. Iako se malo njih opet vrati na razinu struka i počinje nositi pravilno hlače.

– Ovo je istraživanje iznimno važno jer način na koji muškarci nose hlače utječe i određuje kako će biti krojene. Naš najteži zadatak je natjerati muškarce da se suoče s činjenicom da njihov obujam struka raste. Ali njima je draže misliti kako im hlače ne odgovaraju jer su im noge odjednom narasle – objasnio je Paul Baldwin koji je i proveo istraživanje. (mp/VLM)

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar punkufer
punkufer
14:53 01.02.2010.

\"Besposlen pop i jariće krsti.\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije