Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudjelujte u anketi!

Na internetu se pokrenula velika rasprava: Treba li Crocsice nositi s čarapama ili bez njih?

quora
27.02.2019.
u 06:50

Najčešći zaključak? Nemojte nositi Crocsice! Ipak, mnogima su omiljeni izbor "za po doma" pa možete dati svoj glas u anketi – volite li ih više nositi s čarapama ili bez i sudjelovati u velikoj internetskoj raspravi

Na društvenoj mreži Quora jedna je korisnica pokrenula veliku raspravu: trebaju li se omražene Crocsice nositi s čarapama ili bez?

Jedna žena svoj je odgovor započela rečenicom s kojom će se mnogi složiti – Crocsice se ne bi trebale UOPĆE nositi! Kaže da je to mišljenje mnogih, ali će ga ostaviti po strani i pokušati zaista odgovoriti na postavljeno pitanje. 

– Za mene su Crocsice samo sandale s rupama. Čula sam da su jako udobne, a ako ih želite nositi s čarapama, moja je preporuka da uskladite njihove boje kako bi izgledalo da ih nosite "promišljeno". 

Za primjer je uzela narančasti model koji je kombiniran s fluorescentnim narančastim čarapama te napisala kako je ta neonska nijansa za nju ipak malo previše i dodala:

– Ako radite u uvjetima gdje je osvjetljenje slabo, ovakve vam čarape mogu biti od pomoći s obzirom na to koliko su zasljepljujuće

Foto: quora

Idući primjer koji je korisnica navela jest kombinacija narančastih Crocsica i bijelih čarapa. Rekla je kako je to pravi modni statement i kako bi to bio njezin odabir kad bi nosila Crocsice. 

Za spoj ljubičastih Crocsica i čarapa u nekoliko tonova rekla je da joj je omiljen – čarape su toliko kratke da ne privlače puno pozornosti. Zaključila je:

– Baš me briga jesu li Crocsice namijenjene tome da se nose s čarapama ili ne i treba li ih itko uopće nositi. Jedina stvar koju bih preporučila jest da na pravilan način kombinirate boje i imate na umu da su Crocsice stvorene isključivo za ležerne prigode i odjevne kombinacije. 

Foto: quora

Drugi korisnik napisao je da misli da bi svatko trebao nositi ono u čemu se osjeća ugodno, a ne podlijegati modnim trendovima. 

Još se jedan korisnik nadovezao na raspravu te rekao:

– Više je nego očito da su Crocsice napravljene kako bi se nosile bez čarapa. Ipak, kako god bilo, još je veći grijeh nositi čarape s običnim sandalama. Ipak, kome je god to udobno, neka tako nosi.

Foto: quora

Jedna žena je napisala:

– Imam nekoliko različitih pari Crocsica i obožavam ih, bez obzira na to bile one s čarapama ili bez njih. Obično ih nosim bez čarapa. Na njih gledam kao na sandale ili japanke, a najgore mi je vidjeti kad ljudi, osobito oni mlađi, nose sandale i čarape zajedno. Starijima je to dopušteno jer mi je jasno da ne žele pokazati ružne prste na nogama ili probleme s cirkulacijom, ali to je to... U konačnici, glasam za Crocsice bez čarapa!

A vi? Podijelite s nama u anketi svoje mišljenje!

Pogledajte kako kumice s Dolca komentiraju modne trendove

 

Ključne riječi

Komentara 5

MA
marcel
09:25 27.02.2019.

kroksice treba zabranit kolko su gadne

PV
prcko.vitamincic
09:51 27.02.2019.

Rasprava je toliko velika da je ovo drugi komentar u nizu. Uskoro će puknuti internet koliko je žestoka rasprava.

ME
melkior
10:39 27.02.2019.

Svakako uvijek i u svakoj prigodi obavezno je potrebno nositi čarape. I ne samo na crocs šlape, već i za drugu ostalu različitu obuću. Beščarapanemaživota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije