Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ORDINACIJA

Na infuziju za imunitet: Zavladao je novi trend, evo kako pomaže kod mamurluka i korone

27.10.2021.
u 08:48

S dolaskom hladnijih dana prioritet je ponovo jačanje imuniteta - zdrava prehrana i kretanje su tu nezaobilazni, a infuzije za jačanje imuniteta trend koji nam tek dolazi. Da, koronavirus okrenuo je svijet naglavačke, izmijenio naše navike, natjerao nas da razmišljamo o stvarima o kojima možda prije nismo toliko razmišljali, a u kontekstu zdravlja sigurno nas naveo da više pazimo na ono najdragocjenije što imamo. Jedna od najvažnijih misija postaje ojačavanje imuniteta, a u tom kontekstu osim prehranom i vježbanjem, te kućnim pripravcima, ljekarničkim proizvodima i općenito zdravim načinom života, na velika vrata ušle su i infuzije za jačanje imuniteta. Jesu li doista najefikasnija opcija, koliko i kako pomažu kod pada imuniteta, iscrpljenosti, mamurluka, detoksikacije jetre, gubitka kilograma te kako vam mogu pomoći čak i ako ste preboljeli COVID-19 upitali smo doktora Dinka Kaliternu iz Poliklinike Poliderma.

Komentara 1

Avatar Cohen
Cohen
15:12 27.10.2021.

12-36 tretmana tijekom 12 tjedana, a onda jedanput do dva puta mjesečno. Nema najvažnijeg podatka - koliko to košta. Koji dohodak može podnijeti tu razinu brige o zdravlju ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?