Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Suša'

Muškarci, ako se ne seksate redovito možete imati brojne zdravstvene probleme

Shutterstock
08.12.2019.
u 17:19

Brojna su istraživanja potvrdila kako redoviti seksualni odnosi utječu na bolje raspoloženje i da su osobe sretnije, ali i zdravije

U muškaraca manjak seksa može znatno utjecati na zdravlje. 

Javlja se erektilna disfunkcija. Muškarci koji duže vrijeme nisu imali seksualni odnos, a prešli su 50. godinu, vjerojatno će patiti od erektilne disfunkcije. Kako biste ostali u seksualnoj formi, morate je i održavati. 

Osim toga, povećava se rizik od raka prostate. Ako ne masturbirate redovito, a ne seksate se, šanse za obolijevanje od raka prostate mnogo su veće. Istraživanja su pokazala da češće ejakulacije (od 4 do 7 puta tjedno) smanjuju rizik od raka prostate. 
Uz to, istraživanja su pokazala da osobe koje se redovito seksaju imaju i niži krvni tlak, pa se smanjuje mogućnost problema s visokim!

 

Komentara 26

IV
ivanjoksimovic
22:09 08.12.2019.

To i ja kazem mojoj zeni svako vece, a ona mi odgovori "umri skote" i okrene se da spava.

Avatar possibilis
possibilis
23:15 08.12.2019.

Objasnite vi to zenama a ne nama!

Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
21:48 08.12.2019.

ljubavni mišić, kao i svaki drugi mišić, ako ne treniraš, atrofira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije