Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVIJE SLATKE RIJEČI

Muškarce ne zanima ozbiljna veza ako su prije seksa rekli – volim te

'ljubav, dvoje, u krevetu, muskarci i zene, seks'
''
04.01.2012.
u 12:08

Muškarac koji kaže volim te prije seksa vjerojatno je manje zainteresiran za dugotrajnu vezu

Iako se žene smatra romantičnijim spolom, izgleda da su muškarci ti koji prvi izjavljuju ljubav i prvi govore o svojim osjećajima. To pokazuju rezultati novog istraživanja prema kojem u 70 posto slučajeva muškarci prvi kažu slatke riječi – volim te!

Genska programiranost

U studiji koju su proveli psiholozi MIT Sloan School of Management u Cambridgeu u Massachusettsu na osobama u dobi od srednjih dvadesetih do šezdesetih godina otkriveno je i da ljudi potvrdu ljubavi vole čuti nakon što su prvi put stupili u seksualni odnos s partnerom. Stručnjaci to objašnjavaju činjenicom da su oba spola genski programirana za ulaganje u vezu u kojoj postoji mogućnost za potencijalnu trudnoću, prenosi Daily Mail.

– Zapravo su prisutne vrlo specifične sile i spremnost da se iskaže ljubav te što osjećate kada kažete volim te – istaknuo je Josh Ackerman, koji je vodio istraživanje za Journal of Personality and Social Psychology.

No, treba biti oprezan jer vrijeme govori sve, pa je tako i studija pokazala da muškarac koji kaže volim te prije nego što spava sa ženom vjerojatno manje zainteresiran za dugotrajnu vezu.

Vrijeme je bitno

– Ako netko kaže volim te prije prvog seksa, vjerojatno je skeptičniji prema tome. Ako netko kaže volim te nakon seksa, to je bolji pokazatelj kako se stvarno osjeća. Tu nema nejasnoća da pokušava dobiti nešto drugo – zaključuje dr. Ackerman. (mp/VLM)

Ključne riječi

Komentara 18

HA
Hamiclar
14:14 04.01.2012.

Muškrci će učiniti sve da dođu do seksa. A na ženama je da im odrede točno. Ako hoće volim te - dobit će volim te. Ako hoće 1,3,6 mj prethodne veze - dobit će 1,3,6 mj prethodne veze. Ako hoće glumu - možemo mi i glumit. Ako hoće prsten/brak - dobit će prsten/brak. Nema toga što muškarac neće napravit, trenutačno žene i nisu bas zahtjevne pa zato imamo ovakva glupa istrazivanja.

IP
info_punkt
15:14 04.01.2012.

muškarci će prije seksa uglavnom reći: \"ne spavam s ženom već 10 godina, s njom sam samo na papiru, radi djece...\" a žena će to uglavnom i progutati...

KA
karambita
14:07 04.01.2012.

Kakve su ovo opet gluparije...ovakove gluposti treba zakonom zabraniti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije