Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazvao raspravu

Muškarca osudili zbog zahtjeva za curu: 'Mora zarađivati 750 tisuća kuna, ne smije imati muške prijatelje...'

Shuttershock
15.07.2022.
u 11:36

Također mora biti dostupna šest dana u tjednu, biti umjerena u politici i imati manje od pet prethodnih partnera.

Kada je u pitanju biranje partnera, svatko ima određene kvalitete i karakteristike koje traži. Iako mnogi često imaju nerealna očekivanja, jedan muškarac potpuno je šokirao društvene mreže nakon što je njegov popis zahtjeva za djevojku objavljen na internetu, kako prenosi Mirror.

Popis uključuje djevojku koja mora zarađivati ​​750 tisuća kuna godišnje ili više i ne smije imati muške prijatelje.  Popis je na Twitteru podijelila žena koja ga je uočila na popularnoj aplikaciji za upoznavanje, Tinder.

Paul iz Austina, Teksas, dao je samo malo informacija o sebi, uključujući da ima 27 godina, visok je 193 centimetara i da je profesionalni YouTuber. Za sebe također kaže da je "otvorenog uma i zabavan". No, popis stvari koje treba kod žene pod nazivom 'ZAHTJEVI' puno je duži.

5 stvari koje žene primijete na muškarcima na prvom spoju

1/7

Foto: Twitter

Prema Paulu, prava žena za njega mora zarađivati ​​100 tisuća dolara ili više, ne smije imati muške prijatelje i mora biti mlađa od 22 godine. Također mora biti dostupna šest dana u tjednu, biti umjerena u politici i imati manje od pet prethodnih partnera.

Njegov popis brzo je podijeljen na društvenim mrežama te je izazvao burnu raspravu među korisnicima. I dok su neki osuđivali sulude zahtjeve koje je muškarac postavio, neki su ga opravdavali i tvrdili kako ima svako pravo tražiti određene karakteristike u svojim partnericama.

"Blagoslovljen bio, nijedna ga djevojka neće dotaknuti štapom od tri metra”, komentirala je jedna korisnica, dok se druga našalila: "Paul se trenutno ne može javiti. On je zauzet borbom protiv svih djevojaka dostojnih njegovih kriterija koje žude za njim. Kladim se."

Mnogi korisnici Twittera brzo su se usredotočili na potpuno nerealna očekivanja, od plaće od 100.000 dolara za mlađe od 22 godine do njegove visine i težine.

“Mora biti viša od 175 centimetara i imati najviše 55 kilograma? To je nemoguće i apsurdno. Kao i sve ostalo na tom popisu”, glasio je jedan komentar.

Njegov cjelokupni popis glasi: 

  • mora biti viša od 175 centimetara
  • mora zarađivati 750 tisuća kuna godišnje
  • mora imati manje od 55 kilograma
  • mora biti draga i smiješna
  • ne smije imati muške prijatelje
  • smije imati samo određene prijateljice
  • bez ljubimaca
  • bez djece
  • manje od 5 prijašnjih partnera
  • mora biti umjerena u politici
  • mora biti dostupna 6 dana u tjednu
  • mora biti 'gejmerica'
  • mora biti 9 ili 10 u izgledu
  • mora imati manje od 22 godine

Tenisice imaju neugodan miris? Evo kako ga se brzo i lako možete riješiti:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije