Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskorištava ih

Muškarac se žali stručnjakinji: 'Zaista želim zasnovati obitelj, ali ne mogu prestati mijenjati partnerice'

Pixabay
15.11.2021.
u 21:59

Odgojila ga je samohrana majka s tri sestre pa se uvijek osjećao inferiorno u ženskom društvu.

- Moja posljednja djevojka je rekla da me sve žene trebaju izbjegavati jer sam veoma toksičan i u pravu je. Prema djevojkama se ponašam užasno, ali bih htio prestati - napisao je jedan muškarac za psihoterapeutkinju Deidre.

Odgojila ga je samohrana majka s tri sestre pa se uvijek osjećao inferiorno u ženskom društvu. Njegova majka tvrdila ja da ne želi ni ne treba muškarca pa umjesto da voli i poštuje žene, odrastao je zamjerajući im.

Svojim seksipilom obilježila je 90-e, a novim fotkama pokazuje da je u 49. godini još izazovnija!

1/7

- Žudio sam za snažnom muškom figurom u svom životu. Otkako sam otišao od kuće, uvijek sam bio tamo gdje muškarci dominiraju, a žene koristim samo za seks. Lijepo je imati zgodnu ženu, ali ja sam sebičan, ne otvaram se i varam. Na kraju povrijedim svaku djevojku s kojom izlazim. Ne uživam biti okrutan ili slamati srca i shvatio sam da ću, ako nastavim ovako, postati usamljeni starac. Želim imati dobar odnos i zasnovati obitelj s nekim  - nastavio je. 

- Zadivljujuće je što želite prevladati svoj negativan stav prema ženama i shvaćate da vas to sprječava da imate ispunjenu i sretnu vezu. Imate dobar uvid u korijene svog ponašanja. Vaša majka vas nije njegovala i stoga sada na sve žene gledate kao na neprijatelje. Promjena načina razmišljanja neće biti laka, ali je moguće uz trud i podršku. Mislim da bi vam savjetovanje bilo od neprocjenjive važnosti - odgovorila mu je stručnjakinja.

Cijelo vrijeme pogrešno sušite posteljinu, stručnjaci tvrde da je ovo ispravan način!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:19 16.11.2021.

Onda imaš problem nije za tebe nikakva veza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije