Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVO

Muškarac podijelio neobičan savjet: 'Već na prvom spoju ispitajte zaslužuje li osoba vaše povjerenje!'

Shutterstock
13.05.2022.
u 07:00

Mnogi korisnici zaintrigirali su se njegovom teorijom, a neki su čak vidjeli i logiku u njegovom razmišljanju

Iako je teško već na početku znati možemo li vjerovati partneru ili ne, jedan muškarac tvrdi da je pronašao siguran način da već na prvom spoju znate zaslužuje li netko vaše povjerenje ili ne, a savjet uključuje pitanje o alergijama. 

Kako piše Mirror, korisnik Tik Toka imena Dutch je na svome profilu objavio video u kojemu objašnjava da na prvom spoju trebate osobu pitati ima li alergije ili ne. Objasnio je i da tražite jedan od dva odgovora. 

U dopisivanju često koristite emoji srca? Evo što svako od njih označava

1/16

- Prvi odgovor je 'da, imam alergije', što je super, a drugi odgovor je 'koliko znam, nemam alergije'. Stvar je u tome da nikada nisam upoznao nekog pouzdanog tko tvrdi da nema alergije. Govoriš mi da nikada nisi imao nos koji curi ili oko koje suzi, a da nije prehlada? - rekao je u videu.

Njegova studija slučaja ta da je kolegica s posla prije par godina izlazila s jednim dečkom, a onda je jednom prilikom pitala Dutcha misli li da je taj dečko pouzdan, jer nije baš bila sigurna. On joj je savjetovao da napravi test s pitanjem o alergijama, što je i napravila, a taj dečko joj je odgovorio da nije imao alergije i da nikada neće. Njihova priča nije završila baš sretno i taj dečko sada živi u drugoj državi sa sedam žena, te je započeo vjerski kult, kako kaže Dutch u videu.

 

@dutchdeccc do the allergy test #datingadvice #dating #firstdate ♬ original sound - Dutch

Iako mu vjerojatno treba još nekoliko studija slučaja dok se njegova hipoteza ne potvrdi, mnogi korisnici društvenih mreža bili su zaintrigirani, a mnogi vide i logiku u njegovom razmišljanju.

- Slažem se. Ili su lažljivci ili ignoriraju simptome - napisala je jedna korisnica.

- Kao netko s kroničnim alergijama, morat ću se složiti s tobom. Jedno kihanje dnevn drži lude podalje - šaljivo je komentirao drugi korisnik.

Jednojajčane blizanke zaručene za istog muškarca: "Želimo biti trudne u isto vrijeme"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije