Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepoznajete ih?

Uvijek izazivaju svađe: Ovi horoskopski znakovi čine najgore punice i svekrve

shutterstock
11.05.2022.
u 06:44

Potajno uživaju u svađama i svaki razgovor i svađu prepričavaju ostaloj rodbini s velikim entuzijazmom.

U nekim kućanstvima, punice i svekrve su ljepilo koje drže kućanstvo zajedno. Pomažu paru koristeći svoje iskustvo dugog i trajnog braka. No, u ostalim domovima, nije uvijek tako i neke punice i svekrve uzrokuju više problema nego mira. Prema Pinkvilli, ovi horoskopski znakovi čine najgore svekrve i punice te uzrokuje razdor između para.

Strijelac
Žene Strijelci mogu biti bezobrazni kada se osjećaju nesigurno. Dakle, ako punica ili svekrva Strijelac izaziva probleme između para, dajte joj malo ljubavi i gledajte kako se toksično ponašanje mijenja. No, ako se zanemari, njezino bi se ponašanje pogoršalo jer bi uživala u napetosti između njezinog djeteta i partnera.

Najviše je bogataša na svijetu ovog horoskopskog znaka:

1/5

Jarac
Iako Jarci nisu otvoreno agresivni, ne bi se miješali čak ni kada bi njihova pomoć mogla okončati svađu između para. Ove punice i svekrve potajno uživaju u svađama i svaki razgovor i svađu prepričavaju ostaloj rodbini s velikim entuzijazmom.

Riba
Od pasivnih agresivnih sklonosti do sati durenja, Ribe su u tome prvaci. S druge strane, ovo je obično vrlo miran horoskopski znak i ne stvaraju probleme osim ako ih ne isprovociraju. Dakle, ako vam svekrva ili punica Riba pravi probleme, vjerojatno se osjeća omalovaženo.

Lav
Majke Lavovi žele svu pažnju svoje djece. Dakle, ako vaša punica ili svekrva Lav vidi kako joj dijete provodi puno kvalitetnog vremena s partnerom, vjerojatno je ljubomorna. U takvim slučajevima neki Lavovi izazivaju nesporazume između para tako da se osjećaju nepovezano jedno od drugog. 

Urnebesne fotografije pasa koji pokušavaju uhvatiti komadiće sira 😂

Komentara 1

KA
kažemja
07:35 11.05.2022.

Što dalje od punice to bolje .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije