Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Muškarac kojeg sam upoznala želi nositi moje donje rublje, a mene to odbija'

Upoznala je muškarca preko društvenih mreža, ali nakon što je saznala da bi on rado nosio njeno donje rublje, više joj nije privlačan.
19. rujna 2019. u 23:27 1 komentara 1181 prikaza
Foto: Getty Images
Pogledajte galeriju 1/2

Kada sam muškarcu kojeg sam upoznala preko društvenih mreža rekla da se kod mene kući može odjenuti u žensku odjeću, postao je jako uzbuđen - započela je svoju priču djevojka koja je pismo poslala terapeutkinji portala The Sun, Deidre. 

POVRIJEĐENI MUŠKARAC 'Zbog svoje težine sam djevac iako imam 34 godine'

Dopisuju se već više od godinu dana i jako su bliski. On je radio u vojsci i dobivao medalje za hrabrost, a ima 32 godine. Ona je četiri godine mlađa i misli kako je on divan muškarac.

- Rekao mi je kako se voli odjenuti u žensku odjeću i nositi donje rublje, samostojeće čarape, haljine i slično, ali uvjeravao me kako ga seksualno privlače žene - nastavila je.

Što kažete? Muž je potajno naručio seksualne igračke sa zajedničkog računa, a žena je odmah otkazala narudžbu

Tvrdi kako joj je rekao da bi ju rado upoznao uživo i predložio je da dođe kod nje i odjene se u žensku odjeću, a ona je pristala i čak kupila dosta komada koje mogu zajedno isprobati, ali je ubrzo promijenila mišljenje. On je sada povrijeđen, a njoj je žao što taj dio njega ne može odmah prihvatiti. 

Deidre je zabrinutoj djevojci kazala kako muškarci mogu uživati u ženskoj odjeći bez da to znači da su homoseksualci, ali ako joj to nije dovoljno da se uvijek može više informirati o trans zajednici u lokalnim LGBT udrugama.

Pogledajte znaju li muškarci čemu služe ženski proizvodi:


 
Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?