Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što kažete?

Muž je potajno naručio seksualne igračke sa zajedničkog računa, a žena je odmah otkazala narudžbu

Shutterstock
17.09.2019.
u 23:55

Slučajno je gledala zajednički račun za online kupovinu kada je naručivala školske stvari za djecu, a vrlo brzo je otkrila što je njezin muž napravio

Žena je otkrila da suprug sebi kupuje igračke za seks bez njezina znanja i to naručujući s računa koji dijele sa svojom djecom. Bila je prestravljena kada je saznala i odmah je otkazala narudžbu, a sve je napisala na forumu za mame, gdje je potražila i savjet. 

Foto: Shutterstock

"Pogledala sam što je naručio i ostala sam šokirana. Potrošio je preko 300 kuna sa zajedničkog računa. Odmah sam otkazala narudžbu. On je na svoj e-mail dobio poruku da je narudžba otkazana, ali još nismo pričali o tome. Pravimo se da ne znamo što se događa...

Baš kada sam mislila da sam mu seksi i veselila sam se biti intimnija s njim, ovo me udaljilo od muža. Navečer je htio potaknuti vođenje ljubavi, ali ja sam pronašla neku izliku", napisala je na forumu Mumsnet, piše The Sun. 

Njezina objava je dobila mnogo komentara, a dobila je i neke korisne savjete. Neki se slažu da je imala potpuno pravo otkazati narudžbu, dok su drugi stali na stranu supruga i tvrde kako je jedina pogreška ta što je naručio sa zajedničkog računa, kojeg dijele s djecom.  

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije