Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Morate isprobati

Metoda koja je zaludjela internet: U videu pogledajte kako bez muke izvaditi kockice leda iz vrećice

Shutterstock
08.06.2020.
u 16:35

Anonimna žena na internetu podijelila je video u kojem je pokazala kako jednostavno izvaditi kockice leda iz vrećice.

Video u kojem anonimna žena otkriva kako najlakše izvaditi kockice leda iz vrećice zaludio je internet! Kako prenosi Mirror, u kratkom roku pregledan je više od šest milijuna puta. Kako ne bi vadila jednu po jednu kockicu, već sve odjednom, ona je ispružila vrećicu vodoravno i okomito, protresla ju i pustila da kockice padnu na dno, a nakon toga izvukla točno onoliko kockica koliko joj je potrebno. 

U moru komentara uglavnom se može primijetiti oduševljenje ovom brzom i jednostavnom metodom.

Pogledajte video:

Smrznu im se prsti, led završi na podu, muče se... Ljudi tvrde da se s ovim otkrićem to više neće događati. 

Neki, koji za ovu metodu znaju od prije jer ista piše na nekim pakiranjima vrećica za led, kažu da se metoda isplati samo ako mislite koristiti sve kockice odjednom.  "Kad ih ponovno vratite u zamrzivač, zaledit će se jedna uz drugu zbog mraza koji se skuplja na površini. Vrećica ih zato i drži odvojene", objasnila je jedna korisnica. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije