Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Toilette couture

Možete li vjerovati da je ova haljina napravljena od WC papira?

toletta (1)
Toletta
12.04.2011.
u 20:16

Kanadska tvrtka Toletta došla je na doista jedinstvenu ideju za promociju svog proizvoda, angažirali su dizajnericu koja je kreirala haljinu od pokrivala za wc školjku

Kada jako volite modu, a bavite se proizvodnjom wc papira, težak je zadatak spojiti te dvije stvari. No, kanadska tvrtka Toletta ne predaje se tako lako - najnovija reklamna kampanja za papirnatu zaštitu WC školjke upravo je couture haljina izrađena od njihovog najfinijeg - papira!

Zadatak je povjeren dizajnerici Lauri Dreger, a nakon 100 sati, i utrošenih 520 komada papirnatih pokrivala, sve je bilo spremno za predstavljenje ove doista zanimljve kreacije. 

- Kada su mi ljudi iz Tolette rekli svoju ideju, prihvatila sam odmah jer sam znala da će biti zabavno i jedinstveno iskustvo. Uostalom, nije baš da ću dobiti još jednu priliku izraditi prvu haljinu od WC papira - našalila se dizajnerica. 

Haljina je snimljena u maniri pravih modnih editorijala, nosi je manekenka, a barem se ne mora bojati kako će joj - dođe li u neki doista grozni javni wc - nedostajati papira. 

Komentara 4

Avatar ludi kekec
ludi kekec
05:20 13.04.2011.

mogu

DE
deus ex machina
20:43 13.04.2011.

Pa to je u redu! Ona i izgleda tak kak da je baš iz WC-a. Pitam se da li je možda iz umjetničkih pobuda uporabljen čak korišteni wc papir ! Hm ! Moglo bi biti!!!

BU
buck
16:50 14.04.2011.

jel ovo nova uniforma za cistacice ili sto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije