Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLNA ISPOVIJEST

'Moja žena ima sve manje volje za seksom i stalno izmišlja izlike'

Seks u 80-ima
Foto: Thinkstock
02.08.2017.
u 11:37

Bolna ispovijest 69-godišnjeg muškarca sve nas podsjeća na činjenicu kako intimnost (nepotrebno) nestaje s godinama...

Bolna ispovijest 69-godišnjeg muškarca sve nas podsjeća na činjenicu kako intimnost (nepotrebno) nestaje s godinama. 

Razlog za to često su tjelesne promjene uzrokovane starošću i bolesti. Muškarac se obratio za pomoć: kako može pomoći svojoj ženi (61) koja je prije 6 godina imala rak dojke? Tvrdi da svakim danom ima sve manje volje za seks i 'stalno izmišlja nove izlike'.

Rak dojke žene često dovodi do depresije. Tijelo postaje neprijatelj, a ne izvor užitka. Partner u toj situaciji mora biti izrazito pozitivno nastrojen prema tjelesnim promjenama, piše The Guardian.

Izuzev bolesti, oba partnera trebala bi prihvatiti svoje tijelo onakvim kakvim jest - s borama, kojim kilogramom viška, prvim sijedama ili opuštenom kožom. Nedostaci i starost ne bi trebali utjecati na intimnost. Ono što psihoterapeuti također savjetuju su masaže i lubrikanti jer se lakoća postizanja orgazama s godinama postepeno smanjuje. 

Seks u 80-ima
1/5

Komentara 6

CE
centirion
15:10 02.08.2017.

Hm! Ili ima ljubavnika ili te nevoli! I ti Nađi ljubavnicu, i to je to!

BO
bozzika
12:47 02.08.2017.

pišeš o ljudima starim 70g i kažeš opuštena koža,koji kg viška i prve sjede, mene si opisao a ja imam 34,da nepričam o ljudima koji su gotovo pa potpuno sjedi u 40-ima,eee moj novinar

JU
jurajuric116
16:26 02.08.2017.

ima nekaj sa strane. to je tak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije