Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seks stručnjakinja:

Ovo su '(pre)prljave' stvari koje poboljšavaju seks

Seks
Foto: Thinkstock
29.07.2017.
u 17:08

Pitanje je samo, usudite li se ili su vam ove stvari ipak previše?

Tracey Cox slovi za seks stručnjakinju koja svojim savjetima unosi začine u spavaću sobu.

Seks, tvrdi, svima u jednom trenutku postane dosadan, a ono što spašava je - naravno - eksperimentiranje.

Budite hrabri, njen je moto.

Za Daily Mail otkrila je 'male prljave stvari' koje će oživjeti vašu intimnu i poboljšati seks. Pitanje je samo, usudite li se ili su vam ove stvari ipak previše?

1. Kupite seksi igračke

Muškarci seks-igračke vide kao zamjenu za njihov ud - što nije točno. Kao što njihovo ime kaže, one služe za igranje i mogu biti itekako zabavne.

Guglajte: seks-igračke za parove, i pronaći ćete sve, od vibrirajućeg prstena za penis, do vibratora kojeg nosite tijekom koitusa.

2. Obrijte jedno drugo

Zvuči loše? Nemojte suditi prije no što isprobate. Brijanje je vrlo osjetljiva stvar koja zahtjeva potpunu pouzdanost u partnera, a nakon što uklonite dlačice pred vama će se naći jedan seksi prizor.

3. Stavite povez za oči

Povez je idealan za pomalo sramežljive. Stavite ga i prepustite se strasti. Ovisno o tome koji partner nosi povez, igrate se dominantno-submisivnih uloga koje će razbuktati vatru i unijeti dašak inovativnosti.

3. Obucite seksi štikle

Mnoge žene imaju onaj jedan komad odjeće koja ih čini samopouzdanima i zavodljivima. Za mnoge žene to su upravo štikle. Jeste li razmislili o tom seksi osjećaju dok nosite potpetice od kojih boli glava - u krevetu, nad partnerom? 

4. Snimite seksi-film

Samo budite oprezni ako imate djecu. Spremite ga negdje gdje ga nitko osim vas neće pronaći. S obzirom na prisutnost kamere, više ćete se truditi prikazati se savršenim ljubavnicima - kakvima uvijek možete biti.

5. Lupkanje koje nije ekstremno

Blago lupkanje po guzi može biti itekako seksi. Ono ne mora biti ekstremno, kao što je to u filmovima poput 50 nijansi sive, već tek toliko jako da oba partnera u tome uživaju.

Seks
1/8

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije