Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završile u gipsu

Imale seks u troje, no onda je sve pošlo po zlu...

seks u troje
Thinkstock
28.07.2017.
u 14:39

Dvije žene imale su seksualni odnos s muškarcem, no onda je jedna od njih pala s balkona

Dvije žene iz Njemačke završile su u bolnici sa slomljenim kostima zbog seksualnih igrica koje su pošle po krivu. Njih dvije zajedno su, naime, imale seksualni odnos s jednim muškarcem kada je jedna od njih pala s tri metra visokog balkona na tlo. 

Vjeruje se kako su se u trenutku pada žene raspravljale o pozi u kojoj će se seksati u troje kada je jedna od njih pala s balkona. Njezina prijateljica u tom je trenutku počela vrištati i potrčala je niz stepenice kako bi joj pomogla, ali se poskliznula i pala te slomila kosti u ruci i vratu. 

Žena koja je pala s balkona slomila je pak stopalo i noge. 

Slučaj se dogodio u gradiću Bad Breisig na zapadu Njemačke. 

Kada su liječnici stigli u stan, muškarac s kojim su žene imale grupni seks objasnio im je što se dogodilo, a policija je lokalnim novinama rekla kako su u trenutku nezgode obje žene bile bez odjeće. 

Idući puta će se sigurno bez raspravljanja dogovoriti za pozu ili to barem neće raditi kraj balkona ili otvorenih prozora. 

Komentara 5

Avatar Dameanu
Dameanu
15:15 28.07.2017.

Bilo bi mudro kad VL ne bi davao svoje komentare sto bi bilo dobro a sto ne.

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
15:52 28.07.2017.

gdje sam ja u ovakim pričama jedino mogu biti tako da neki golač padne sa balkona na mene kao slučajnog prolaznika -_-

IL
ilijan1a
17:15 28.07.2017.

Bezveze...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije