Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna kako dalje

'Moj suprug nikada ne želi imati seks sa mnom i bojim se da ću ga morati varati'

shutterstock
06.02.2021.
u 21:11

Kada se uzrujala zbog toga, rekao je da nije do nje i da mu je žao što je tako, ali da ne može ništa promijeniti.

- Moj suprug je izgubio libido i nikad ne želi imati seks sa mnom. Ja imam 55 godina, dok je on nešto stariji sa 63 godine. Zajedno smo deset godina. Budući da je bio veoma seksualno aktivan kao mladić, smatra da je sada "izgorio" i da smo prestari za takve stvari - napisala je jedna žena za psihoterapeutkinju Deidre.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Kada se uzrujala zbog toga, rekao je da nije do nje i da mu je žao što je tako. Međutim, ona zna da gleda puno pornografije kada misli da ona spava, stoga zna da ga i dalje zanima seks. Ona nije spremna odustati od svog seksualnog života i boji se da će ga prevariti, ako se stvari ne promjene. 

- Užasan je osjećaj misliti da vas je osoba koju volite odbila, ali ne može očekivati ​​da se zadovoljite vezom bez seksa. Možete li opet razgovarati i reći mu da ste zabrinuti kamo ide vaša veza? Također, pokušajte nagovoriti svog supruga da vidi svog liječnika opće prakse. Moguće je da bi mu lijekovi ili savjetovanje mogli pomoći da riješi ovaj problem - odgovara joj je stručnjakinja.

Nismo znali da postoji "pravi" način za nošenje kućnog ogrtača! Pogledajte ovo:

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
17:59 07.02.2021.

nema privlačnosti i strasti adio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije