Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevolje pod plahtama

'Moj muž nikada nije vodio ljubav sa mnom, samo želi sve obaviti na brzinu'

13.10.2019.
u 20:54

Deidre je poznata po tome što dijeli ljubavne savjete, a ovaj put joj se javila očajna žena koja ima probleme u spavaćoj sobi

Žena koja se javila poznatoj savjetnici portala The Sun Deidre potužila se o tome kako je mislila da su ona i njezin muž na istoj strani, odnosno da misle isto o vođenju ljubavi, ali kako kaže, uvijek se dogodi da je on u žurbi da 'obavi posao' kako bi došao njegov red da ona radi stvari za njega. 

- Mi smo u četerdesetima, ali njemu nikada nije stalo do naše intime i da vodi ljubav sa mnom kako treba - požalila se nesretna žena

Opisala je da je njihov seksualan odnos kao mehanički. Kada je pokušala razgovarati sa svojim mužem o tome, on je počeo tvrditi da stavlja previše pritiska na njega i rekao je da je sve to njezina krivnja. 

- Ostatak našeg braka je poprilično dobar - nadodala je. 

- Recite svojem mužu da ćete uvesti novitete u krevetu i jednom tjednom izmasirajte jedan drugoga polako - odgovorila je Deidre, terapeutkinja portala The Sun

Savjetovala je ženi da ona prva izmasira svojeg muža da mu da vidi kako bi to trebalo izgledati. Rekla je da bi masiranje muža kod njega trebalo potaknuti osjećaje nježnosti. 

U videu pogledajte koliko su muškarci upoznati sa ženskim beauty proizvodima. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:54 13.10.2019.

Pa dista vec jednom s deidre. To su ljudi toliko drugaciji od nas da njihovi problemi i pokusani engleskog lastana deidre nemaju ama bas nikalve veze s nama.

Avatar tarana
tarana
05:36 14.10.2019.

Kupi si čuku...

Avatar patkovic
patkovic
23:45 13.10.2019.

možda je zeznio i više puta nego što imaju djece?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije