Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na njih je potrošila 315 tisuća kn

Mlada mama: 'Drugi me roditelji osuđuju jer mi je tijelo prekriveno tetovažama'

Instagram
30.03.2022.
u 15:30

Ima tetovaže na čelu, geometrijske uzorke na prsima i šarene tinte koje putuju cijelim putem niz njezine noge.

Amerikanka Becky Holt (34) kaže da je na svoje tetovaže do sada potrošila oko 315 tisuća kuna, a njima je prekrila čak 95 posto svog tijela. I premda tvrdi da joj crteži na koži nikako ne utječu na odgoj dvogodišnje kćerke Aurore, drugi je roditelji često osuđuju zbog brojnih tetovaža i unaprijed stvaraju predrasude o njoj kao mami...

Holt ima istetovirano čelo, prsa joj krase geometrijski uzorci, a šareni se napisi spuštaju duž cijelih nogu. Uz sve to, napravila je i nekoliko estetskih zahvata, poput na primjer povećanja grudi s tek navršenih 20 godina.

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti:

1/11

S vremenom je još par puta povećala grudi i korigirala nos, a prije par godina je počela stavljati i botoks. Iako je i prije majčinstva dosta toga na sebi mijenjala, pravu je potrebu za tim, tvrdi, osjetila 2020. godine, nakon što je rodila svoju kćer.

“Otkako sam dobila kćer, moje su grudi dosta narasle, a trbuh mi je postao ogroman i mlohav. Teško sam se s tim nosila i stalno sam nakon poroda mislila kako sakriti nedostatke...”, ispričala je za The Sun.

Bilo joj je teško, dodaje, prihvatiti i osude drugih koje su češće od kad ima dijete, a počeli su je osuđivati i zbog izgleda nazivati lošom majkom...

“Uvijek ima onih koji me čudno gledaju i negativno komentiraju moj izgled, a vjerujem da će biti i gore kada Aurora krene u školu. Ipak, ja se nastojim na to ne obazirati i živim svoj život kako želim. Trenutno volim svoj izgled i svoje tetovaže, te smatram čak da me čine još boljom majkom jer svoju kćer učim da su razlike normalne i da bez obzira na njih treba svih prihvaćati”, zaključila je.

Najljepši proljetni prizori stižu iz Japana: Procvjetala stabla trešnje prava su atrakcija ❤😍

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije