Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Mlada majka ispričala: 'Svekrva je na moj prvi porod došla nepozvana i povela - susjedu!'

Iako je trpjela njezino ponašanje godinama, sada nisu u kontaktu nakon velike svađe oko odgoju njihovog djeteta
19. siječnja 2021. u 10:30 2 komentara 1252 prikaza
Foto: TikTok

Prvi porod zastrašujuće je iskustvo za mnoge majke, pa se većina trudnica odluči za jednog ili dva člana obitelji da budu s njom u to vrijeme. Međutim, jedna nova majka podijelila je svoju ‘horor priču’ kada se njezina svekrva pojavila u rađaonici i sa sobom povela potpunog neznanca, piše The Sun.

Korisnica TikToka, Paola, napravila je niz videozapisa koji detaljno opisuju ponašanje njezine svekrve prema njoj, ali jedan je šokirao mnoge. 

Očajnu majku muči ponašanje svekrve: 'Ni njezin sin nije uspio je natjerati da to učini'

1 / 2
Beba - ilustracija

- Vjenčali smo se vrlo mladi. Imali smo 18 godina, a ja sam bila trudna. Vidjela sam svoju svekrvu nekoliko puno, a jednom me upoznala sa svojom susjedom. Od tada tu ženu nisam vidjela ponovno. Nekoliko mjeseci kasnije ja krećem na porod. Moja svekrva pojavi se nepozvana i pogodite koga povede sa sobom - susjedu! - ispričala je Paola u svom videu.

Paoli je to bilo prvo dijete i naravno da se iznimno prestrašila. S njom su bili njezina majka i suprug, a onda se odjednom pojavila  potpuno nepoznata žena. Štoviše, susjeda je sasvim zanemarila činjenicu da se ne poznaju te počela dijeliti savjete za porođaj dok je mlada majka imala trudove.

- Gledala sam u svoju majku i pitala se: Koji vrag? No, bila sam nova u bračnom životu i nisam htjela stvarati dramu pa nisam ništa rekla. Odjednom dolazi susjeda i počinje se moliti, davati mi savjete, govoriti mi što da radim, kako da dišem i mazi mi noge. Upoznala sam je samo jednom! Bilo mi je tako neugodno. Najviše žalim što nisam rekla, a činjenica ni da moj suprug nije ništa rekao me stvarno naljutila - nastavila je.

Nakon te muke, Paola tvrdi da je bilo više problema između nje i suprugove majke. Osim što stalno ispituje o njihovoj financijskoj situaciji, žali se da njezin sin previše radi. Naime, smeta joj što je Paola odlučila ostati doma brinuti o djetetu, a ne krenuti s poslom. Iako je trpjela njezino ponašanje godinama, sada nisu u kontaktu nakon velike svađe oko odgoju njihovog djeteta.

@paolalovesj

Nosy MIL's 🙄 ##monsterinlaw ##daughterinlaw ##motherinlawanddaughterinlaw ##motherinlawissues ##mil ##familydrama ##nosy ##boundariesarenecessary

♬ original sound - Paola
  Prepoznajete li se? Ne mogu ostati smireni: Ovi horoskopski znakovi teško podnose stresne situacije i 'pucaju' zbog njih Hmm... Mozgalica koja je zbunila mnoge: Koliko tigrova možete pronaći na fotografiji? Ne bi mijenjala odluku Majka petero djece otkrila da nikada ne upotrebljava pelene: 'Uštedim vrijeme i novac'
Josip Stanišić
KRENULO GA
Odbio je Hrvatsku i pozive iz Lijepe Naše, a sada je u Njemačkoj doživio veliku čast
Financijska pismenost
NOVA PARADIGMA
Financijska pismenost sve prepoznatija kao ključna životna vještina današnjice
  • marijaqwer:

    Autor izmišljene zanimljive priče je zaboravio na korona krizu i zabranu posjeta u bolnicama. Ups!!!!

  • montello:

    mlade nevjeste i svekrve tu nema ljubavi