Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Mit ili istina: Žene varaju koliko i muškarci i to zbog - seksa?

Jedna od najvećih predrasuda jest da su muškarci ti koji češće varaju, a u društvu u kojem živimo na stupove srama najčešće se "pribijaju" - preljubnice.
21. rujna 2018. u 14:05 4 komentara 4807 prikaza
Par
Foto: Getty Images
Pogledajte galeriju 1/7

Vjeruje se kako je "prirodnije" ženama da budu monogamne, a muškarci promiskuitetniji. No, je li to zaista tako?

S takvim se stavovima ne slaže autorica bestsellera UNTRUE, Wednesday Martin, koja smatra kako su vjerovanja o ženama i njihovom ponašanju u vezama- pogrešna.

Varanje razlike Kada varaju, žene to rade ovako...

Pomalo provokativno štivo koje je izdala temeljeno je na brojnim istraživanjima i intervjuima sa stručnjacima u području seksualnosti koji nas izazivaju da počenemo razmišljati drugačije o ženskoj seksualnosti i spolu, piše Tonic

Pojasnila je zašto je odlučila napisati knjigu o ženskoj nevjeri. I sama je bila u braku, u svojim ranim dvadesetim godinama, a zatim se počela zapitkivati hoće li taj odnos odgovarati njoj i njenom mužu zauvijek? Je li zaista to - to? Kako se drugi parovi nose s tim?

Istaknula je kako je jedna od najvećih predrasuda da su muškarci ti koji češće varaju, a u društvu u kojem živimo na stupove srama najčešće se "pribijaju" - preljubnice. 

Veze prepoznajte ih Ovo su znakovi da niste više zanimljivi vašem partneru

Navodi i rezultate istraživanja u SAD-u prema kojima je tek 13 posto žena vjerno svojim supruzima, a oko 50 udanih žena je imalo izvanbračne afere. 

"Razbila" je i mit da žene češće varaju zbog emocionalnih potreba, a muškarci zbog seksa. Wednsday tvrdi kako i žene najčešće varaju svoje partnere zbog istog razloga - žele seks s nekim drugim. 

Pogledajte i video 4 mjesta na njezinom tijelu koja ne smijete dodirivati tijekom seksa

 

 

poginulo 298 ljudi
Snimke dokazuju da su MH17 srušili separatisti u Ukrajini: ‘Kamo da odvezemo tu krasoticu?’
d
PROLJETNI NATJEČAJ
Najnoviji trend – Pastelno proljeće
  • Avatar PLEN_KI_MOON
    PLEN_KI_MOON:

    Ma kakvo iznenađenje, postoji službena statistika da muškarci od 15-30% odgajaju djecu za koju niti neznaju da nisu njihova, ovisno od kontinenta do kontinenta di taj postotak varira, u promiskuitetnijim državama raste do 30%, dakle svako treče dijete je naštancao ... prikaži još! susjed ili poštar, žene varaju na veliko samo su pažljivije i ne hvale se okolo pa se ne sazna u tolikom broju.