Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razlike

Kada varaju, žene to rade ovako...

Varanje
Foto: Thinkstock
1/7
20.09.2018.
u 12:00

Varanje kao izlaz iz loše veze i prekidanje Nelson naziva "konceptom otvaranja limenke". To su situacije kada partner otvoreno prizna prijevaru kako bi lakše završio vezu iz koje želi izaći.

Kada je riječ o nevjeri, teško je razloge za to staviti u isti koš. Svaka veza je drukčija, a i razlozi zbog kojih se netko odluči napraviti taj korak "u zabranjeno".

Ipak, stručnjakinja za veze Tammy Nelson tvrdi kako se ipak varanja mogu podijeliti na dvije glavne vrste i to ovisno o spolu. Jer muškarci i žene ne varaju jednako niti iz istih razloga.

Varanje kao izlaz iz loše veze i prekidanje Nelson naziva "konceptom otvaranja limenke". To su situacije kada partner otvoreno prizna prijevaru kako bi lakše završio vezu iz koje želi izaći.

To će češće napraviti žene nego muškarci, pokazala su istraživanja. Stručnjak za veze i spajanje parova James Preece tvrdi da žene znaju kako će njihova veza brzo biti prekinuta ako budu ulovljene u prijevari i to koriste kako bi brzo pronašle izlaz i uštedjele  vrijeme koje ne žele više trošiti na lošu vezu.

Kada su prevareni, to je velik udarac na ego muškarca pa nema baš prostora za opraštanje, napominje. 

Kada je riječ o muškarcima i njihovim porivima za varanjem, oni se znatno razlikuju od žena. Oni će, naime, pribjeći prijevari svoje partnerice kada u vezi ne dobivaju nešto što im je potrebno pa će to nešto potražiti kod neke druge. Kod njih nije ideja da prekinu vezu već da na dvije strane dobiju ono što im je potrebno kako bi bili sretni. 

Stručnjaci za veze tvrde kako će vjerojatnije varati muškarci ako dobiju malo više pažnje od treće osobe.

Oni traže potvrde i tu igra veliku ulogu njihov ego kojeg "hrane" ako osjete da se netko zanima za njih. Pritom se osjećaju privlačnije i poželjnije, ali i mlađe. Posebice to dolazi do izražaja nakon što par dobije dijete i žena se više posvećuje brizi oko djeteta pa se muškarci osjećaju zapostavljenijima i ne tako poželjnima svojim partnericama. 

Pogledajte i video 4 mjesta na njezinom tijelu koja ne smijete dodirivati tijekom seksa

 

Ključne riječi

Komentara 6

ZE
Zeus609
12:39 20.09.2018.

Istina!!!

AA
aabbcc
13:47 20.09.2018.

To je samo bludni grijeh za one koji su religiozni a i njima se grijeh oprasta na ispovijedi .

TO
tomislav10
15:40 20.09.2018.

Muškarci su lovci, a žene lovina. Tako je otkad postoji svijeta i vijeka. Sve ostalo su parafilozofska laprdanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije