Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila na Facebooku

Miss Bugarske iznenadila! Pogledajte što je napravila sa svojom haljinom sa izbora

Miss Bugarske
Foto: Facebook
14.03.2017.
u 14:55

Na 65. izboru za Miss Universe, Violina je nosila kraljevsko-plavu haljinu, a odlučila je da je neće vraćati u svoju domovinu.

Violina Ancheva, Miss Bugarske koja se borila za titulu Miss Universe, napravila je nešto zbog čega će sigurno ostati zapamćena.

Na 65. izboru za Miss Universe, Violina je nosila kraljevsko-plavu haljinu, a odlučila je da je neće vraćati u svoju domovinu.

Na Facebooku je oglasila da će svoju haljinu pokloniti djevojci s Filipina koja si ne može priuštiti haljinu za maturalnu večer. Upravo taj njen postupak olakšao je život majci dvoje djece, Issay Gallano koja nije mogla kupiti haljinu svojoj 15- godišnjoj kćeri Zhyri Nicole Cifra.

Iako je Violina dobila na tisuće poruka, izabrala je upravo Issay za dobitnicu kojoj će pokloniti svoju haljinu.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Maturalna večer održala se u petak i bio je to veliki dan za mlade Filipinjanke, a čestitala im je i sama Violina Ancheva.

>>5 stvari koje nikada ne biste trebali odjenuti na nečijem vjenčanju

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
13:48 14.03.2017.

Misica sa stavom i karakterom....svaka čast....bumo vidli kolko bu zdržala !!!

MA
majlena
12:02 16.03.2017.

Filipinjanke? U kojem to svemiru?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije