Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ručno izrađene u Hrvatskoj

Mariposa by Kristina Bradač: Inspirirana najljepšom glazbeno-modnom pričom

Mariposa
Foto: PR FOTO
1/6
21.04.2016.
u 18:00

Mariposa Skipper je zamišljena kao torbica za cijeli dan. Jednostavnih i čistih linija čini pravi simbol elegancije, dok joj zlatni lanac daje dozu glamura, koja svakodnevnu torbu u trenu pretvara u savršenog suputnika za večernji izlazak. Dolazi u bež, maslinsto zelenoj i trendy svijetlo plavoj boji.

Kako Boho stil najbolje opisuje njezin duh i lifestyle, uspješna dizajnerica torbica - Kristina Bradač za vlastiti brend Mariposa pripremila je kolekciju inspiriranu jednim od najpoznatijih festivala koji promovira Boho lifestyle – Coachella. Nakon prošlogodišnjeg posjeta kalifornijskom festivalu, koji iz godine u godinu sve više oduševljava ljubitelje glazbe i mode, Kristina je, nadahnuta viđenim, pripremila svoju šestu kolekciju torbica. Mariposa Skipper, Shopper Mariposa, Denim Mariposa te već proslavljeni Mini Peacock ovog puta u white verziji, nastavak su prepoznatljivog Kristininog izričaja, u kojem će i ovoga puta, zasigurno, sve trendsetterice pronaći modni dodatak po svome ukusu:

Mariposa Skipper je zamišljena kao torbica za cijeli dan. Jednostavnih i čistih linija čini pravi simbol elegancije, dok joj zlatni lanac daje dozu glamura, koja svakodnevnu torbu u trenu pretvara u savršenog suputnika za večernji izlazak. Dolazi u bež, maslinsto zelenoj i trendy svijetlo plavoj boji.

Foto: PR FOTO

Shopper Mariposa namijenjena je ženama koje ne žele razmišljati stane li im sve potrebno u torbu, već žele prostranu i preglednu svakodnevnu torbu. Shopper će svojim dimenzijama tako zadovoljiti i najzahtjevnije. Dizajniran je u rozo-bijeloj, bijelo-camel i camel-bijeloj boji. Denim Mariposa – budući da je traper ulitimativni trend ove sezone, i u Mariposi mu je dodjeljeno posebno mjesto. Primamljivih mini dimenzija, s detaljem srca za koji možete birati boju, nezaobilazan je 'must have' svake trendsetterice.

Mini Peacock white – već dobro poznati model ljubiteljicama Maripose, ove sezone stiže u novoj, bijeloj boji. Slijedeći trendove, ali i osluškujući potrebe Mariposica za torbu u posebnim prigodama, Kristina Bradač priredila je sinonim za eleganciju u kombinaciji bijele boje i čipke, inače karakterističnog detalja za Peacock model.

Sve torbice su ručno izrađene u Hrvatskoj, te od vrhunske prirodne kože.

Više detalja na:

www.mariposa.hr

https://www.facebook.com/Mariposa-by-Kristina-Brada%C4%8D-1447884018770971/

>> Kristina Bradač predstavila novu kolekciju torbi Mariposa

Ključne riječi

Komentara 1

SA
SamoMalo
05:10 25.04.2016.

Koji trece razredni photoshop, flare Oj meni... A VL poceli ste biti kao PR sada cak dopustate i fb stranice kao oglas. Laganini ko index.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije