Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'opušteno...'

Mama pokrenula raspravu online: 'Djecu ne treba kupati svaki dan, a ni ne moraju piti bljutavu vodu'

03.04.2023.
u 13:30

Ako obitelj negdje ide, mama kaže da će obavezno će iz jaslica pokupiti i svoju mlađu kćer, iako mnogi roditelji smatraju da to nije dobro za dijete.

Često roditelji na društvenim mrežama raspravljaju o pravilima za djecu i različitim pristupima odgoju, a nedavno je jednu takvu raspravu potaknula i jedna mama na TikToku, objasnivši svoj pristup djeci i roditeljstvu. "Prvo, od kad sam dobila djecu smatram da ih se ne treba svaki dan kupati", rekla je u svom videu Meg, majka Lole i Gabrielle, pod naslovom "Stvari koje radim sa svojom djecom, a koje će neki roditelji mrziti".

Također, objasnila je, ako ne taj dan ne izlaze iz kuće, svojim kćerkama dopušta da ostanu u pidžamama, a ne tjera ih ni da piju samu vodu koja je, kaže, 'bljutava', već im daje sokove napravljene od ekstrakta nekog voća i razrijeđene vodom.

"Ako ne izlazimo iz kuće, cure cijeli dan ostaju u pidžamama".

"Isto tako, ne kupam ih svaki dan jer mislim da im to isušuje kožu i da nije potrebno."

 Također, kaže, ako obitelj negdje ide obavezno će iz jaslica pokupiti i svoju mlađu kćer, iako mnogi roditelji smatraju da to nije dobro za dijete koje se onda neće naviknuti na boravak u vrtiću.

"Mislim da je važnije da ide s nama, nego da boravi u jaslicama", rekla je.

@meganneburnss Things i do as a mum others may hate 💗 #baby #babylove #babytiktok #mumtok #momtok #mumsontiktok #fyp #fypシ #mumsoftiktok ♬ Keeping Your Head Up (Jonas Blue Remix) [Radio Edit] - Birdy

Dalje, mama je objasnila da su joj dječji bodiji najdraži komadi odjeće pa ih njena najmlađa nosi stalno.

“Udobni su i topli”, dodala je.

U odjeljku za komentare mišljenja su bila podijeljena, a jedna je osoba napisala:

"Mislim da je pogreška dijete ne kupati svaki dan, kao i dopuštati mu da pije zaslađeni koncentrat umjesto vode", napisala je jedna mama i dodala:

"Ja obavezno kupam djecu svaki dan, a piju samo vodu."

"Super za tebe, to su tvoja djeca, a ovo su moja", brzo je odgovorila Meg.

- Ne vidim ništa loše u ničemu što si napisala i mislim da si 'normalna' mama koja ne pretjeruje sa pustim pravilima i zabranama od kojih djeca na kraju nemaju ništa - komentirala je jedna pratiteljica, a prenio The Sun.

Mama koja ne razlikuje svoje blizanke osmislila super trik: 'Ovo funkcionira odlično'

Ključne riječi

Komentara 1

TI
Tinček
11:01 04.04.2023.

Objasnila je.., pa dalje.., i kaže.. zatim tvrdi da su svi drugi ludi a ovo su njezina djeca.. Ne znam zašto čitam budalaštine. 100 ljudi, 100 čudi a jedna žena novine puni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije