Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brzo i lako

Frizerka otkrila jednostavan trik kako nakovrčati kosu u nekoliko sekundi: 'Nevjerojatno!'

TikTok
22.03.2022.
u 13:30

Treba vam samo jedna stvar koju sigurno imate kod kuće

Bilo da se radi o figaru ili pegli, postoji mnogo različitih načina za postizanje savršenih kovrča. No, što ako nemate električni uređaj ili jednostavno nemate vremena za dugo kovrčanje kose? 

Jedna pametna frizerka iz Ujedinjenog Kraljevstva otkrila je genijalan način za kovrčanje kose koje će vam napraviti frizuru kao iz salona u svega nekoliko minuta, a, kako prenosi The Sun, sve što trebate je sušilo za kosu.

Spavate na pamučnim jastučnicama? Nakon ovoga vjerojatno više nećete:

1/5
@farrahs_beautyx Results 😍 #balayage #balaygeblonde #balayagehair #hairstyle #haircolor #hairstyle #colour ♬ Ride It - Regard

U kratkom video koji je na TikToku prikupio gotovo 100 tisuća pregleda, Farrah započne kovrčanje kose svoje klijentice razdvajanjem na dva jednaka dijela. Zatim postavlja jedan dio preko drugog i lagano ih okreće jedan oko drugog. Potom na nekoliko sekundi uvrnutu kosu zagrije toplinom fena. Otpuštajući kosu, odvaja pramenove kako bi otkrila vrlo impresivne rezultate.

Mnogi korisnici društvenih mreža ostali su oduševljeni rezultatima, a neki nisu mogli vjerovati da kovrčanje kose može biti toliko jednostavno. “Nema šanse, ovo je nevjerojatno!”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Morat ću pokušati jer ne vjerujem."

Majka podijelila trik kako brže osušiti odjeću tijekom zime: Trebate samo jednu plahtu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije