Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potrudila se

Mama napravila sinu jeftinu tortu za rođendan, pa ju mnogi kritizirali: ‘Ovo je sramotno’

Tik Tok
07.02.2023.
u 15:30

Kreativna mama je spojila veliku podlogu za tortu, dva duguljasta biskvita koja je izrezala kako bi odgovarali željenom obliku, i glazuru u plavoj boji.

Jedna majka napravila je svom sinu tortu od jeftinih sastojaka, jer si nije mogla priuštiti kupovinu prave, slastičarske torte. Iako je ona bila poprilično zadovoljna kako je desert ispao, mnogi korisnici Tik Toka poručili su joj da je to "sramotno", piše Mirror

Mama sedmero djece, koja objavljuje na TikToku kao @tessgiddingsx, dala je sve od sebe da napravi plavu tortu za jedanaesti rođendan svog sina, točno onakvu kakvu je on želio.

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi!

1/6

U videu koji je prikupio više od 230.000 pregleda, objasnila je kako se nadala da će sinu napraviti lijepu i jeftinu rođendansku tortu. Zatim se snimila dok je sastavljala svoju kreaciju, koristeći sastojke koji koštaju manje od šest eura. Naime, kreativna mama je spojila veliku podlogu za tortu, dva duguljasta biskvita koja je izrezala kako bi odgovarali željenom obliku, i glazuru u plavoj boji. 

@tessgiddingsx Birthday cake hack #prime #primedrink #birthdaycakehack #easybirthdaycake #fyp #fypシ #primedrinkksiloganpaul ♬ original sound - user5908609611706

Nažalost, unatoč njezinom velikom trudu, nisu svi bili impresionirani

- Ovo je sramotno - napisao je jedan korisnik.

- Mogli ste jednostavno kupiti brašno, jaja i druge sastojke i ispeći tortu. Ovo je grozno - dodao je drugi. 

No, bilo je puno više onih koji su pohvalili majčin trud. 

"Činjenica da ste odvojili vrijeme i stvarno se potrudili čini vas izvrsnom majkom. Ne slušajte što vam zločesti ljudi kažu - komentirala je jedna osoba, dok je drugi komentar glasio: "Ovo ste napravili od srca i samim time je izvrsno. Svaka čast!"

Majka je u komentaru odgovorila da je nažalost zaboravila kupiti kremu, ali je zahvalila onima koji su je podržali. 

Došao u McDonald’s po hranu i dobio neočekivani 'poklon': 5.000 dolara u vrećici!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije