Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Majku zgrozilo kako učiteljica smiruje djecu: 'Ponaša se prema njima kao da su psi...'

shutterstock
18.10.2022.
u 16:30

Iako njezina kći ne radi probleme, sada se boji pohađati nastavu jer ne želi da je učiteljica grdi pred cijelim razredom

Svaki roditelj želi da mu dijete u školi bude uspješno, ali što je još važnije, i zadovoljno, da odrasta u samopouzdanju i sklapa prijateljstva. Zato je jedna mama ostala zgrožena nakon što je čula kako asistent u nastavi razgovara s djecom u razredu njezine kćeri i zabrinuta je da će to utjecati na razvoj njezine sedmogodišnjakinje, prenosi Mirror.

Objavljujući na Redditu mama je objasnila kako njezina kći u posljednje vrijeme ne voli školu, unatoč tome što je ljetne praznike provela odbrojavajući dane do nove školske godine.

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi:

1/6

"Dobila je novu učiteljicu u rujnu i stvarno uživa u svom razredu. Međutim, ne sviđa joj se pomoćnica u nastavi, koja je starija žena”, objasnila je.

Pomoćnica u nastavi sjedi u stražnjem dijelu učionice i pazi na djecu dok učiteljica drži lekciju ili razgovara s njima jedan na jedan. Ona ima 'politiku nulte tolerancije' kada su u pitanju djeca koja se loše ponašaju i ima svoje metode kako se nositi s njima.

“Rekla je da se asistentica jako naljuti kad se razred loše ponaša i kaže im da se prestanu ponašati kao psi. Moja kći kaže da neke dječake zove imenom svog psa kada se ponašaju loše. Njezin pas zove se Cooper i ona ga koristi na dječacima i djevojčicama u razredu”, otkrila je.

Iako njezina kći ne radi probleme, sada se boji pohađati nastavu jer ne želi da je zovu psom jer je učinila nešto loše.

"U šoku sam i zgrožena sam kako se ta žena, koja ima dužnost brinuti o našoj djeci, ponaša prema njima. Doslovno ih tretira kao pse. Moja kći je se boji. Strahujem od dana kada će se vratiti kući uplakana zbog ovoga. Nisam sigurna koliko dugo ovo traje niti je li neka druga mama ili učiteljica svjesna toga. Raspitat ću se oko igrališta kada popodne dođem po nju", rekla je mama.

Otac troje djece i inženjer robotike obožava nositi štikle i suknje: 'Ne vidim ništa čudno u tome'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije