Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit

Luksuzni film - novi podvig velikog modnog maga Karla Lagerfelda

lagerfeld01
Reuters
16.05.2010.
u 15:34

Film pod nazivom Remeber now nastao je prigodom lansiranja Chanelove među (cruise)kolekcije za 2011.

Karl Lagerfeld ponovno je svojim kretivnim idejama došao u epicentar mode. Uz tri modne kuće za koje kreira -Chanel, Fendi i Lagrefeld, vitalni je Nijemac uspio snimiti i impresivan boroj modnih gfotografija, kampanji i editoriala. Najnovija crtica u njegovom bujajućem portfelju je 17-minutni film pod nazivomRemeber nownastao prigodom lansiranja Chanelove među (cruise)kolekcije za 2011.  Radnja filma smještena je u Saint Tropezu, a film donosi fantastičnu priču o mitskom ljetovalištu 'lijepih i bogatih', o razuzdanoj cjelonoćnoj zabavi po klubovima i privatnim vilama. U kaleidoskopu luksuznih dekora i vitkih tijela, Karl kombinira svoje omiljene modele.
Kao što se moglo i očekivati od Karla, priča je proizvoljno frivolna, odjeća je besprijekorna, a zanosni manekeni se vidno muče i s ono malo teksta što im je dodijeljeno. Za kraj se pojavljuje i sam Karl, zakopčan do grla u snježnobijelom odijelu, kao ultimativni maître de cérémonie noći u Saint Tropezu.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:34 16.05.2010.

To je film kojem je jedini smisao odjeća... Dajte nam film kojem je smisao da nema nikakve odjeće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije