Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grozno

Liječnik joj je rekao da je "premlada da ima depresiju", a ona se zatim pokušala ubiti

GoFundMe
14.11.2019.
u 14:27

Žena iz Welsa pokušala se ubiti nakon što joj je obiteljski liječnik tvrdio da je "premlada da bi bila depresivna"

Cariad Jarrett (20) trenutno je u Royal Gwent Hospital, gdje je dovezena na početku studenog zbog sumnje da se predozirala lijekovima, zbog čega je završila u komi. Kako joj tamo nisu mogli pomoći, prevezli su je u londonsku bolnicu Royal Brompton Hospital gdje je na apartima koji je održavaju na životu. 

Njena sestra Shannon, rekla je kako smještaj u Londonu stoji oko 800 funti tjedno. "Nemamo novaca da ostanemo s njom i to nam slama srce", kaže Shannon pa dodaje kako ju šokira što je sve toliko skupo u Londonu. Zato na GoFundMe prikupljaju sredstva. 
Njena sestra je za Wales Online ispričala kako se Cariad obiteljski liječnik smijao u lice i govorio da je premlada da bi imala depresiju i nije joj htio pomoći.

"Izgubila je nadu. Svaki put kad je mislila da će dobiti neku pomoć, liječnici su je razičarali. Na kraju je 31. listopada pokušala počiniti samoubojstvo."

Obitelj želi naglasiti kako mentalne bolesti nisu šala i one ne "diskriminiraju" po dobi, socijalnom statusu, spolu...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije