Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KnockOut Snow Festival

Let 3, Goran Bare i Majke rasplesali francuske Alpe

KnockOut Snow Festival
Foto: Marko Delbello Ocepek
1/18
08.01.2014.
u 12:24

Oduševljeni ljubitelji snježnih avantura pjevali su i plesali do ranih jutarnjih sati, a najveći hitovi popularnih rock grupa orili su se Francuskim Alpama

LET 3 i Majke rasplesali su tisuće mladih iz Hrvatske i regije u francuskom Orciersu. Oduševljeni ljubitelji snježnih avantura pjevali su i plesali do ranih jutarnjih sati, a najveći hitovi popularnih rock grupa orili su se Francuskim Alpama.

- Nevjerojatno ludilo je ovdje u Orciersu. Čarobna atmosfera u planinama, tisuće mladih, energičnih ljudi željnih sporta i zabave koji uživaju u svakom trenutku. Glazbeni program je fantastičan I super se zabvaljamo – izjavio je student Marko iz Zagreba.

KnockOut Snow Festival najveće je okupljanje mladih iz Hrvatske i regije, koje se pokazalo kao odličan spoj sporta i zabave. Domaćini Francuzi oduševljeni su mladim ljudima, koji su se za cijelo vrijeme Festivala domaćinima pokazali kao zahvalni gosti, a zajednička druženja u svijet šalju sliku rasplesanih i raspjevanih mladih ljudi, koji podjedanko uživaju u sportskom zdravom životu i pjesmi koja spaja ljude. O dolasku više nekoliko tisuća Hrvata i ove godine izvještavaju regionalni francuski mediji koji prenose o odličnoj atmosferi kojoj nisu odoljeli ni domaćini u Orcieresu.

Vrhunske partije u jednom od najljepših mjesta u južnim francuskim Alpama slijedećih će dana zagrijati grupe Connect i Hladno Pivo, hrvatsko - slovenski DJ duo Vanilazz, britanske DJ zvijezde The Shapeshifters i DJ Luca Montecchi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije