Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobično

Konobarica ostala u šoku zahtjevom muškarca nakon naručivanja pića: 'Ovo je zabrinjavajuće'

Tik Tok
22.05.2022.
u 07:00

Muškarac je došao za vrijeme jutarnje smjene te imao jedan sasvim neobičan zahtjev za barmenku koja ga je posluživala

Biti barmen je raznolik posao, jer nikad ne znate što očekivati ​​u svakoj smjeni. Svaki ugostiteljski posao je težak, ali kada u njega umiješate alkohol, stvari postaju gore. Tako je jedna barmenka postala viralna na društvenim mrežama nakon što je podijelila uznemirujući razgovor koji je imala s jednim od svojih mušterija, kako piše Mirror.

Konobari poručuju: Nemojte ovo raditi, od toga nam se diže kosa na glavi

1/8

Kayla Elick na TikToku podijelila je video u kojem je snimila dio razgovora koji je imala s muškim gostom u 10 sati tijekom jutarnje smjene. Objasnila je da se počela osjećati neugodno jer nije nikog drugog bilo u baru pa je odlučila snimiti cijelu interakciju.

U videu, nepoznata mušterija iznenada upita Kaylu: "Mogu li samo jednom vidjeti tvoja stopala?"

 "Moja što?"  Kayla odgovara.

@chickfillkayyy it was 10 am #bartender ♬ original sound - kayla elick

“Tvoja stopala”, ponavlja, na što Kayka zbunjeno odgovara: "Moja stopala?", prije nego što mu u šali pokaže lijevu nogu i pogleda u kameru.

U tom trenutku se drugi muškarac ubacuje i kaže: "Ne, to su cipele." No, razumljivo, barmenka odbija slijediti zahtjev, jer im odlučno kaže "Ne pokazujem noge".

Njezin video brzo je prikupio više od 4 milijuna pregleda, a mnogi korisnici su interakciju nazvali jezivom i zabrinjavajućom.

 "Ovo će ti možda platiti račune, ali nađi posao gdje te dobro plaća i u boljem si okruženju", savjetovala je jedna korisnica, dok je druga rekla: "10 ujutro? Isuse, prerano je za to. Tako mi je žao što moraš prolaziti kroz to."

Umjetnica izrađuje minijature setova serija i filmova od Prijatelja, preko Harryja Pottera do Jurskog parka! 😍

 

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
10:10 22.05.2022.

Mogu li ja vidjeti stopala ove novinarke :D

Avatar jocker-3
jocker-3
09:50 22.05.2022.

Najprije kaže da nije bilo nikog drugog u baru,poslije kaže da se ubacio drugi muškarac i rekao"ne,tosu cipele"....malo čudno...

Avatar Drpimir Kradezejčić
Drpimir Kradezejčić
08:11 22.05.2022.

Čuj ovo! Barmenka??? To se čak i u lošim srpskim piratskim prijevodima rijetko vidi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije